...czytałam gdzieś, że twórcy mówili, że w 3 sezonie Teddy, Liam lub Navid okaże się gejem. na kogo stawiacie? ;>
Ja też myślę, że Teddy. Jego zachowanie, wygląd... To by się zgadzało :) Mam tylko ogromną nadzieję, że to nie Navid xd
ale ciekawie by bylo jakby to byl Liam..ale do niego to nie pasuje po jego przygodach z Naomi..tez mysle ze Teddy..byle nie Navid!
Też stawiam na to, że Teddy. On zawsze taki uczuciowy i wrażliwy mi się wydawał :D Do Liama to kompletnie nie pasuje, przecież on jest taki... no... Nie wiem, ale go uwielbiam, i byłabym wściekła gdyby zrobili z takiego świetnego faceta homo :D
dla mnie ten wątek jest wręcz śmieszny.
Żaden z aktorów nie pasuje do takiej roli, przede wszystkim na ich szczególnie wielkie miłości do swych partnerek (byłych czy nie byłych).
Ade była miała dziewczynę, to teraz czas, aby chłopak miał chłopaka?
A co gorsza, uważam, że serialowi spadnie oglądalność przez wprowadzenie gejowskiego wątku.
Myślałam, że stać reżyserów na coś lepszego.
Zdecydowanie Teddy;D Jakoś nieszczególnie za nim przepadam. Za to kocham Liama i Navida. Liam musi być z Annie, a Navid z Ade, oni są po prostu dla siebie stworzeni;>
Hmm. Wydaję mi się, że Teddy, on mi najbardziej pasuje na geja.
Navid, on na bank nie, bo przecież on kocha Ade. A Liam z kolei mi po prostu na niego nie pasuje. :p
W ogóle według mnie ten wątek z gejem to bezsens.
Też mam nadzieję, że to Teddy będzie gejem :P Do Liama to całkowicie nie pasuje, a Navida uwielbiam i wolę, żeby mu tak nie zepsuli postaci.
Też myślę,ze to będzie Teddy. Ale nie wykluczam Liama - nieźle by to namiszało xD hehe.
no właśnie może dlatego też się skłaniam ku temu :D chociaż Teddy to bardziej "oczywisty", prostszy wybór... ciekawi mnie jak zostanie to wprowadzone, cały ten wątek.. a jest to RACZEJ pewne:
"It has also been announced by Michael Ausiello for Entertainment Weekly that either Liam, Navid or Teddy will come out as gay in season 3"
ja mam nadzieje, ze nie liam bo to LIAM xd mam tez nadzieje, ze nie Teddy, bo szkoda mi bedzie Silver. Ona juz ma problemy, a jak sie dowie, ze jej chlopak jest gejem to znowu zwarjuje. Wiec juz wg mnie niech bd Navid. Nie lubie Ade zbytnio, a Navid na geja mi pasuje.
W ogóle wprowadzenie gejowskiego wątku jest trochę bezsensownym posunięciem, nie wiem po co im to w fabule... Żaden z bohaterów na geja raczej nie wygląda(mówię o zachowaniu) więc tworzenie na siłę pseudo kontrowersji jest głupim pomysłem moim zdaniem :)
Oby nie Liam ani Navid, bo Navid ma być z Ade a Liam z Naomi:DPrzynajmniej chciałabym, żeby tak było. A Annie niech pójdzie siedzieć i będzie git.;d Jakoś nie mogę jej znieść. Zawsze taka jakaś trochę przymulona chodzi :)
Teddy..... Te jego ciągłe zmiany dziewczyn no i pewnie jakiś wątek z przeszłości - wywalili go z poprzedniej szkoły za coś tam krył wtedy jakiegos kolesia .... moze tojego była miłość?:D takie gdybanie ale mam nadzieję ze to będzie Teddy!
nie lubię wątków gejowskich :/
A ja kompletnie nie miałam pojęcia, wykluczałam jedynie Navida (w końcu on i Ade straaasznie się kochaja :D). Wedlug mnie głupio, ze wprowadzili taki watek, w końcu wygladało na to, ze Teddy kocha Silver. :\