serial ogolnie spoko, taki dla zabicia czasu, dla rozrywki, ale jest cos czego nie moge pojac... zwiazki! bo jakie to jest popaprane, ze kazdy z kazdym sie umawial, kazdy z kazdym sie bzykal i wszyscy sa wielka szczesliwa paczka przyjaciol?! no to jest glupie na maxa!
znacie znajomych, gdzie kazdy z kazdym i wszyscy happy? totalne zero
strasznie mnie to irytuje! ostatnio ogladalam 3odcinek 4 sezonu i sytuacja Liam'a i Annie'y doprowadzila mnie w pewnym momenci do obrzydzenia :/
hihi ;) brakuje tylko jeszcze Ade i Liam, Silver i Liam, NAOMI i Dixon , Naomi i Navid, oraz Anie i Navid. Scenarzysci 90210 jeszcze moga parę par stworzyć wtedy to dopiero bedzie straszne. ;)
Oglądam właśnie 12 odcinek 4 sezony kolejny raz i jak zobaczyłam nogi Adriany i minę Dixona, to mi się niedobrze zrobiło. Jak mogli ich "złączyć"? Adriana świetnie pasowała do Navida. Dixon jest beznadziejny i jedynie do Ivy pasował.
No znam kilka par, gdzie wcześniej wielu ze sobą i się przyjaźnią, ale może nie spali ze sobą, tylko, jak to wtedy się mówiło "chodzili ze sobą".
No, Naomi i Dixon byłoby chyba najgorsze..
Teddyego już wywali, bo nudził, ale nie zdziwiłabym się, jakby zmienił orientację i by nim namieszali jeszcze..