PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

zwiazki

ocenił(a) serial na 8

serial ogolnie spoko, taki dla zabicia czasu, dla rozrywki, ale jest cos czego nie moge pojac... zwiazki! bo jakie to jest popaprane, ze kazdy z kazdym sie umawial, kazdy z kazdym sie bzykal i wszyscy sa wielka szczesliwa paczka przyjaciol?! no to jest glupie na maxa!
znacie znajomych, gdzie kazdy z kazdym i wszyscy happy? totalne zero

strasznie mnie to irytuje! ostatnio ogladalam 3odcinek 4 sezonu i sytuacja Liam'a i Annie'y doprowadzila mnie w pewnym momenci do obrzydzenia :/

ocenił(a) serial na 9
lLlada

oglądaj potem, bo potem będzie Adrianna i Dixon :D

ocenił(a) serial na 9
ladyyS

CO JEST KARYGODNE I STRASZNE!

ocenił(a) serial na 9
monika494993

hihi ;) brakuje tylko jeszcze Ade i Liam, Silver i Liam, NAOMI i Dixon , Naomi i Navid, oraz Anie i Navid. Scenarzysci 90210 jeszcze moga parę par stworzyć wtedy to dopiero bedzie straszne. ;)

ocenił(a) serial na 9
i_know_you_love_me

Naomi i Dixon?! O matko! Oby nie :O

i_know_you_love_me

Silver i Liam byliby fajni ze sobą :D Ale najlepiej obydwoje tacy z pierwszego sezonu.

ocenił(a) serial na 10
ladyyS

Oglądam właśnie 12 odcinek 4 sezony kolejny raz i jak zobaczyłam nogi Adriany i minę Dixona, to mi się niedobrze zrobiło. Jak mogli ich "złączyć"? Adriana świetnie pasowała do Navida. Dixon jest beznadziejny i jedynie do Ivy pasował.

lLlada

No znam kilka par, gdzie wcześniej wielu ze sobą i się przyjaźnią, ale może nie spali ze sobą, tylko, jak to wtedy się mówiło "chodzili ze sobą".
No, Naomi i Dixon byłoby chyba najgorsze..
Teddyego już wywali, bo nudził, ale nie zdziwiłabym się, jakby zmienił orientację i by nim namieszali jeszcze..