Jak byłem dzieckiem to jarało mnie to na maxa teraz jak na to patrze z obrzydzeniem wogóle nie oglądam ale doceniam za dziecinstwo...
Człowieku z obrzydzeniem to czytam co napisałeś , mam wszystkie sezony tego serialu i do dziś to oglądam , ZGADZAM SIĘ za dziecka faktycznie to było bajecznie jak się siadało całą rodzinką w poniedziałki bo ALF leciał, to tylko film ale wiele przynajmniej Ja mu zawdzięczam :) a teraz co CI się nie podoba ? bo nie ma efektów jak Avatar czy coś w tym stylu weź daj sobie luzu przyjacielu ALF j JEST, BYŁ, I BĘDZIE NA ZAWSZE Z NAMI nawet jeśli teraz mniej czy więcej cieszy to Nasza Historia :)
Chodziło mi bardziej o to że za dzieciaka to było dla mnie fajne a teraz jak patrze na to to jest nudzące i nie oglądam.
powiem Ci ja mam fobie do tego stopnia że mam nawet kilka odcinków na telefonie :) kiedys wiesz tylko magnetowid i nagrywanie z tv a teraz wchodzisz na lapa i masz :) jestem może troche sentymentalny , przywiązałem się do tego małego kosmity bardziej niż do innych seriali lub bajek z tamtych naszych czasów.... Generał Daimos itp :)