Tak już 7 ♥ Patrzcie o czym bd ;D
"Life Before His Eyes" - podczas rutynowej przerwy na poranną kawę Gibbs znajdzie się
twarzą w twarz z lufą pistoletu, co zmusi go do poddania w wątpliwość wyborów z
przeszłości i teraźniejszości.
Emisja odcinka za oceanem 7 lutego.
Nooo, jak sobie zdałam wczoraj sprawę, który jest dzień i ile aż do 7 lutego......^^ Strasznie się nie mogę doczekać tego odcinka, bo zapowiada się naprawdę interesująco i niebanalnie. Mam nadzieję, że taki faktycznie będzie.
Dokładnie, widziałam zdjęcia z tego odcinka na stronce i powiem, że zapowiada się Z A J E B I Ś C I E ;D
Oby tylko dali go na ii tv z napisami po polsku, albo niech dadzą napisy same, to sobie odcinek załatwię ;D
Będzie tam podobno Kate...jej nie lubię, oby jej nie było,. Na wspomnianych wyżej zdjęciach był Gibb, Mike, Tony, McGee i Abby...nie widziałam Zivy ;(
Ja nie lubię Leon'a Vance. Czy przez to że go nie lubię to ma go zabraknąć w 200 odcinku.
Wg mnie powinni być wszyscy łącznie z Kate Todd (Sasha Alexander),Gerald Jackson (Pancho Demmings), Paula Cassidy (Jessica Steen) a nawet Vivian Blackadder (Robyn Lively).
No fakt, Zivy na zdjęciach nie ma, choć ma być w odcinku -mam nadzieję, że nie tylko na parę sekund, aczkolwiek..;D O Kate nie słyszałam, że się pojawi, ale jak dla mnie to dobrze, znów zobaczyć Sashę w ncis.
Ma być Ziva...ten odcinek to takie " co by było gdyby " i między innymi będzie tak, jakby biurko Kate się nigdy nie zwolniło...będą sceny z Arim i pewnie producent chce pokazać poznanie zespołu z Zivą, Arim i Mossadem w innych, nieoczekiwanych okolicznościach...może z poznaniem Zivy chodzi o Tivę ? Obyy <333
Będziemy tak do 7 odliczać ;) Jestem ciekawa czy Kate się pojawi, bo w osobach pojawiających się gościnnie w tym odcinku nie ma wspianej Sashy Alexander .
Tony będzie miał żonę tam !! Na serio ;D I będzie Zivę przesłuchiwał...ciekawe co za szczęściara będzie jego małżonką ;D Oby Ziva <33 Tiva ;D
;) Jak to rano przeczytam i zobaczyłam fotkę, to myślałam, że z szczęścia pod biurko wpadnę...ja już chcem 200 setny odcinek bo zapowiada się Z A J E B I S C I E <333
Panie, jak dobrze, że znam angielski ! <33
Dobrze, że po niemiecku nie mówią, bo nic bym nie zrozumiała, bo na lekcjach nie uważa się xd
Mam to samo tyle lat się uczę Ziva tego niemieckiego, a skończyło się na " iś hajse Patrycja" hah
No ,a ang. się lekko ogarnia :>
<3>
Hah dokładnie ja też tylko Iś hajse Ania i nic więcej xD Nawet nie wiem za co dostałam 4 na semestr ;D Chyba dobrze się ściąga...jeszcze 3 dni ;D
No właśnie to jest najlepsze, że ja nic nie umiem... tylko ściągi i improwizacja- 5 na semestr hah :D
Dobra lekko zbaczamy z tematu XD
Boze jak ja juz nie moge sie doczekac i jak jeszcze widzialam kawalek spolera jak Tony przesluchiwal Zive i zgadywal jej imie :) i powiedzil Tiva :D:D
Niom..to będzie boskie :D
Tony: I remember you..Riva..Visa...no,no,no - Tiva !
Ziva: Ziva !
Ja już go chcem i napisy xD Ale żoną Di na 50 % i matką jego córeczki w wyobraźni Gibbsa będzie Kate ;(( Ja nie chcem Kate !! Ja chce Tive i Tiviątka ! :D
Łoo, gdzieś ten fragment widziała?? Nie mogę uwierzyć że o tym nie słysałam/widziałam jeszcze ;D
Ja takze nie chce Kate. Wole Zive :) Jak sciagne ten odcinek to od razu bede go ogladac, nawet na napisy nie bede czekac :)
Ja też nie będę czekac, dam radę po angielsku zrozumiem o co im chodzi ;D Będę cały dzien czekac, w końcu od czego ma się ferie xd
Ajjj, nie dość, że oni mnie torturują żeby tyle czasu czekać na odcinek, to jeszcze Ty? No wiesz co....xD zamiast wspomóc fana w potrzebie.....:P
Już dziś koło 3 w nocy powinnien byc dostępny 200 do ściągnięcia, ale pewności co do godziny nie mam ;)
Heh no przecież pomogłam nawet ;P Co mam więcej zdradzic ? To już nie będzie ciekawy odcinek ;D
Hah koleżanko Ziva ci powie, że jeszcze całe 2 dni, bądź dziś do 3-4 w nocy jak w Kanadzie go dadzą xD
Mam nadzieje ze jutro w dzien bedzie odcinek dostepny gdzies w necie :) Bo juz dluzej nie moge czekac :)
Ty kurde nawet się nie kapłam, że jutro 7 ! ;D No to ja od rana będę patrzec czy dodali coś xd
Niom, ja tu umieram z ciekawości, dobrze, że Walentynkowy z Wendy będzie za 8 dni ;D
Wlasnie przypomnialo mi sie ze duzo osob pisalo w komentarzach chyba na yt nie pamietam ze to dziecko to ma byc Tony'ego i Zivy. Super bylo by gdy to bylo ich dziecko :)
Oby kolejny odcinek był lepszy, wiem, ze to miał być powrót do przeszłości, no i "co by było gdyby..."ale jestem zawiedziona, nudne to było...