PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32366
7,5 4 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

Tak już 7 ♥ Patrzcie o czym bd ;D

"Life Before His Eyes" - podczas rutynowej przerwy na poranną kawę Gibbs znajdzie się
twarzą w twarz z lufą pistoletu, co zmusi go do poddania w wątpliwość wyborów z
przeszłości i teraźniejszości.
Emisja odcinka za oceanem 7 lutego.

ocenił(a) serial na 10
Ziva_Lovatic

Ooo już można , bo podobno coś blokowali...
:>

ocenił(a) serial na 10
paciax

Tak, ale dużo osób pisało sprzeciw ( w tym ja ) I przywrócili linki z maxvideo ;D

ocenił(a) serial na 9
Ziva_Lovatic

Ja ściągam (mam awersje do stron na których można oglądać seriale online).

Hmm. Dziwny bardzo ten odcinek był.

#8. Nie zakładajcie niczego z góry lub za prawdę.

ocenił(a) serial na 10
Pavvelinho

Heh, w ogóle nie było reakcji Gibbsa, a przecież Di i Kate <blee> złamali zasadę nr 12 :P

ocenił(a) serial na 10
cappy

Ja też na to liczę, bo jakoś nie zaskoczył mnie ten..liczyłam na większą akcję z Arim niż jego gra z Vancem w szachy ;/ I przesłuchanie Zivy - bezsensowne..poza tym nie pasuje mi Tate <blee>

ocenił(a) serial na 10
Ziva_Lovatic

Myslalam ze w tym odcinku bardziej rozwina dawne watki, np. z Arim. Takze sie zawiodlam.

ocenił(a) serial na 10
kati97

Dokładnie..jak producent mówił o nowych scenach kręconych z Arim to miałam nadzieje, że będzie coś bardziej zajebistego...tak samo jak przesłuchują Zivę...czy tylko dla mnie nie mają sensu zadane przez Di pytania ?? W tej kwestii też liczyłam na coś więcej...jedyne co mi się w miarę podoba to jak McGee nie w wyobrażni Gibbsa a na prawdę mówi do Zivy i Di, że ci sypiają z sobą a oni nie zaprzeczają temu ;D

Ziva_Lovatic

powiem wam , ze mi odcinek sie nawet podobal. cieszylam sie, ze nie rozwineli watku z Arim. tylko nie wiem , jakos umknelo mi jak McGee pytal Zive i Di. kiedy to bylo ? :D

ocenił(a) serial na 10
mikaa176

Hmm.. no gdzieś tak koło 10 minut jak trwał odcinek..jak znajdę dokładnie to podam...Biedna Abbs jak gibbs tak gburowato i chamsko jej odpowiadał jak przyszli do niego z Duckym i McGeem ;)

Ziva_Lovatic

no Abby miala taka mine. ja tylko czekam na napisy po teraz to zrozumialam 5/10

ocenił(a) serial na 10
mikaa176

Ja wszystko zrozumiałam...napiszę Ci koło 24 gdzie McGuu powiedział to do Ziv i Di

Ziva_Lovatic

ok ok :D

ocenił(a) serial na 10
mikaa176

To dziś napiszę, bo wczoraj poszłam spac i nie ściągałam xd

ocenił(a) serial na 6
Ziva_Lovatic

:) tam było snooping together a nie sleeping together ;)
jak dla mnie strasznie nudny był ten odcinek niestety

ocenił(a) serial na 10
skucinka

Tak McGee wtedy powiedzial snooping. Ja na poczatku tez myslalam ze powiedzial sleeping ale jak przewinelam i jeszcze raz obejrzalam ten fragment to wyraznie sluchac snooping.

ocenił(a) serial na 10
kati97

Ahh kurde..czyli się przesłyszałam..a szkoda ! Mogłaś nie mówic ( pisac ) tego ! Żylibyśmy dalej w swojej pięknej nadziei ;D

ocenił(a) serial na 10
Ziva_Lovatic

Za mało Kate. Za mało momentów "co by było gdyby".

Na plus: dużo Gibbsa. Gibbs z mamą, Gibbs z Shannon i Kelly, sweet!

ocenił(a) serial na 10
Badly

Nom za mało momentów...nie zadowoliło mnie w ogóle przesłuchanie Zivy ! Było bezsensowne jak dla mnie..wolałam tam zobaczyc dziecko Tivy niż Kate i Di..

ocenił(a) serial na 10
Ziva_Lovatic

Hah. Lubię Tivię, ale jeśli pojawia się Kate na horyzoncie to wszystko idzie na bok :D LOL.
W ogóle nie wiem, co miało oznaczać przesłuchanie Zivy. Czekałam na jakąś akcję, a tu lipa.

ocenił(a) serial na 10
Badly

No ja też nie widzę w nim sensu...coś to spieprzyli i tyle ;/

Badly

Scena Gibbs'a z Shannon i Kelly była cudowna. Bez sensu była scena z Arim . No i oczywiscie minus za mało Zivy.

ocenił(a) serial na 10
mikaa176

Słodka była ta scena <33 i jeszcze z jego mamą ;)