Tak już 7 ♥ Patrzcie o czym bd ;D
"Life Before His Eyes" - podczas rutynowej przerwy na poranną kawę Gibbs znajdzie się
twarzą w twarz z lufą pistoletu, co zmusi go do poddania w wątpliwość wyborów z
przeszłości i teraźniejszości.
Emisja odcinka za oceanem 7 lutego.
Tak, ale dużo osób pisało sprzeciw ( w tym ja ) I przywrócili linki z maxvideo ;D
Ja ściągam (mam awersje do stron na których można oglądać seriale online).
Hmm. Dziwny bardzo ten odcinek był.
#8. Nie zakładajcie niczego z góry lub za prawdę.
Heh, w ogóle nie było reakcji Gibbsa, a przecież Di i Kate <blee> złamali zasadę nr 12 :P
Ja też na to liczę, bo jakoś nie zaskoczył mnie ten..liczyłam na większą akcję z Arim niż jego gra z Vancem w szachy ;/ I przesłuchanie Zivy - bezsensowne..poza tym nie pasuje mi Tate <blee>
Myslalam ze w tym odcinku bardziej rozwina dawne watki, np. z Arim. Takze sie zawiodlam.
Dokładnie..jak producent mówił o nowych scenach kręconych z Arim to miałam nadzieje, że będzie coś bardziej zajebistego...tak samo jak przesłuchują Zivę...czy tylko dla mnie nie mają sensu zadane przez Di pytania ?? W tej kwestii też liczyłam na coś więcej...jedyne co mi się w miarę podoba to jak McGee nie w wyobrażni Gibbsa a na prawdę mówi do Zivy i Di, że ci sypiają z sobą a oni nie zaprzeczają temu ;D
powiem wam , ze mi odcinek sie nawet podobal. cieszylam sie, ze nie rozwineli watku z Arim. tylko nie wiem , jakos umknelo mi jak McGee pytal Zive i Di. kiedy to bylo ? :D
Hmm.. no gdzieś tak koło 10 minut jak trwał odcinek..jak znajdę dokładnie to podam...Biedna Abbs jak gibbs tak gburowato i chamsko jej odpowiadał jak przyszli do niego z Duckym i McGeem ;)
Ja wszystko zrozumiałam...napiszę Ci koło 24 gdzie McGuu powiedział to do Ziv i Di
:) tam było snooping together a nie sleeping together ;)
jak dla mnie strasznie nudny był ten odcinek niestety
Tak McGee wtedy powiedzial snooping. Ja na poczatku tez myslalam ze powiedzial sleeping ale jak przewinelam i jeszcze raz obejrzalam ten fragment to wyraznie sluchac snooping.
Ahh kurde..czyli się przesłyszałam..a szkoda ! Mogłaś nie mówic ( pisac ) tego ! Żylibyśmy dalej w swojej pięknej nadziei ;D
Za mało Kate. Za mało momentów "co by było gdyby".
Na plus: dużo Gibbsa. Gibbs z mamą, Gibbs z Shannon i Kelly, sweet!
Nom za mało momentów...nie zadowoliło mnie w ogóle przesłuchanie Zivy ! Było bezsensowne jak dla mnie..wolałam tam zobaczyc dziecko Tivy niż Kate i Di..
Hah. Lubię Tivię, ale jeśli pojawia się Kate na horyzoncie to wszystko idzie na bok :D LOL.
W ogóle nie wiem, co miało oznaczać przesłuchanie Zivy. Czekałam na jakąś akcję, a tu lipa.
Scena Gibbs'a z Shannon i Kelly była cudowna. Bez sensu była scena z Arim . No i oczywiscie minus za mało Zivy.