PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125075}

Agenci NCIS

Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 -
7,4 32 tys. ocen
7,4 10 1 32320
7,3 3 krytyków
Agenci NCIS
powrót do forum serialu Agenci NCIS

Cześć. Jak myślicie, czy Ziva przeżyje wypadek? Ja osobiście uważam że Tony przeżyje ale co do Zivy.. nie jestem pewna. A jakie jest wasze zdanie?

ocenił(a) serial na 10
karosz1801

hhahah ; ) no ale troche romantyzmu by nie zaszkodziło ; )

ocenił(a) serial na 10
ada1_2

odcinek mi się podobał, ale faktycznie brakowało trochę romantyzmu. czegoś między Tivą. jakiejś rozmowy na temat tego co wydarzyło się w Berlinie.

ada1_2

uderzenie wyglądało na poważnie, a oni od razu wyszli ze szpitala - to jednak jest niedorzeczne. Druga rzecz, Ziva zabiła odpowiedzialnego za zabójstwo ojca - wszystko fajnie, zemsta się dokonała, ale chyba jednak nie było to zgodne z polityką cia, mosadu, nawet i ncis, prawda? to chyba z tego względu będzie ona w kolejnym odcinku przesluchiwana, co jest sensowne.

ocenił(a) serial na 10
Milennn

no ale to była taka jakby samoobrona moim zdaniem ; )

ada1_2

Jakby tam nie pojawiła się sama, wbrew rozkazom, to nie musiałaby się bronić :)

ocenił(a) serial na 10
Milennn

no niby tak... ; )

Milennn

Zgadzam się, poszła tam na własną rękę i myślę, że będą się jej czepiać właśnie o to.

ocenił(a) serial na 9
Kismet_

Na pewno, bo kazano ncis odpuścić sprawę, a tymczasem Ziva sama wymierza sprawiedliwość nie czekając na resztę teamu. Poza tym sądzę, że Morrow uczepi się wersji, że z NY specjalnie wprowadził go Vance w błąd, żeby dokonać osobistej vendetty i to to też będą się ich czepiać.