dobra, nie ma :D Jestem ciekaw kiedy nawiążą do avengersow, bo przeciez taka jatka nie moze zostac niezauwazona w serialu
Wg mnie spowodowane jest to tym, że nie wszędzie była premiera. Ewentualnie producenci chcą, by film obejrzało jak najwięcej widzów, by serial nie miał spoilerów w stosunku do Avengers. Przykładowo oglądając pierwszy sezon przed Zimowym, widziałbyś że Hydra się odrodziła, itd.
Ja obstawiłem, że wydarzenia z filmu, znajdą się w finale serii.
W tamtym sezonie było 21 lub 23 odc. Tutaj akcja po avangers będzie od 20 odc.
W zeszłym roku scenarzyści serialu „Agenci T.A.R.C.Z.Y.” zaserwowali bohaterom i widzom prawdziwe fabularne trzęsienie ziemi, a wszystko spowodowane było wydarzeniami z filmu „Kapitan Ameryka: Zimowy żołnierz„. Tym razem kinowy obraz nie spowoduje na małym ekranie drastycznych zmian, ale produkcja ABC będzie nawiązywać do „Avengers: Czas Ultrona„.
Producent Jeff Bell zdradził, że w 18. (premiera w USA wczoraj) i 19. odcinku 2. sezonu będzie można znaleźć garść smaczków, które będą niejako wprowadzać do otwierającej sekwencji filmu. Ten w Stanach Zjednoczonych ma premierę 1 maja, a więc pozostałe epizody serialu (20. z 5 maja i ustalony na 12 maja 2-godzinny finał) będą rozgrywały się już po wydarzeniach z „Czasu Ultrona” i po części skupiały na konsekwencjach działań Avengersów.
Łącznikiem pomiędzy obiema produkcjami będzie Maria Hill (Cobie Smulders), która pojawi się gościnnie w jednym z nadchodzących odcinków „Agentów T.A.R.C.Z.Y.”.
Bell obiecuje, że Grant Ward będzie miał znacznie więcej do roboty w końcówce 2. serii, a jego współpraca z Coulsonem i zdobyte przez nich informacje o HYDRZE sprawią, że fani „Agentów…” będą mieli jeszcze większą frajdę z filmu niż ci widzowie, którzy produkcji ABC nie oglądają.
zródło: naekranie.pl / marvel.com
W marvelu liczą wg Amerykańskich dat premier, wiec na logikę powinno być tak Jak mowię. Najwyżej szybko oglądnę w środę, i Ci napiszę w tym temacie.