Z racji ze mamy przerwe zimowa to trzeba byloby jakos podsumowac to co sie teraz odpierdzielilo...
Ward nie zyje, ale za to w jego ciele wrocil obcy... Cos mi sie wydaje ze nastepny odcinek po przerwie bedzie troche wial nuda bo shield bedzie zyl nie majac zadnych "misji"(ward nie zyje, kosmita niby tez, portal zniszczony) procz znalezienia Andrew, do momentu az nie pokaze sie ten kosmita i nie zacznie siac zniszczenia .. ale to tez bedzie do czasu bo wkoncu go zabija wraz z malickiem, a wtedy co?
Jak myslicie
Wtedy nawiązanie do Civil War i pewnie Inhumans.Coś tam wymyślą ciekawego.Póki co, to serial zaliczył znaczny progres.
Ja tam lubię takie wiejące nudą odcinki. Lubie jak czasem nie napierdzielają się cały czas. Zastanawiam się co May chce zrobić z Andrew. Raczej nie chce go zabić. Mam nadzieje że w końcu się spotkają w jakiś normalnych warunkach a nie w środku zamieszania.
Co do Warda... powoli wkurza mnie że nikt nie może go zabić. Tyle razy wymykał się od śmierci, że to już powoli jest przewidywalne. Raczej go nie uśmiercą bo to przecież głowny bohater od początku AoS.