PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28541
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

5x17 The Honeymoon

ocenił(a) serial na 9

Swietne walki. Ta Daisy i Ruby przypomniala mi troche walke Capa i Bucky'ego z CA:WS, no i ten snieg to sie jeszcze bardziej kojarzy. ;) Widac, ze Daisy nawet bez uzywania mocy jest lepsza niz Ruby, wiec jesli Ruby uda sie otrzymac moce to szanse sie wyrownaja.
Kolejna walka nalezala do Yoyo i Superiora (czyli Red Guardiana z komiksow), takze ladna choreografia, zaskoczylo mnie, ze Yoyo zna takie ruchy. Co ciekawe Iwanow kontrolowal roboty wiec dopoki nie pojawi sie nowy Rusek to nie bedzie robotow.
Kolejna walka to strzelanina z Fitz i Simmons, tutaj troche naciagane to wyszlo (5 robotow nie moze nawet raz, a ta dwojka trafia prawie za kazdym razem) ale i tak ladnie. Moze teraz Trio skonczy z ta ich "niezniszczalnoscia bo na razie wiecej problemow z tego bylo.

Deke dostal kulke. Mack i Piper przeprowadzili operacje bo juz nie bylo czasu niczego innego organizowac- calkiem dobrze sobie poradzili. Bardzo smieszna scena z Deke'm na haju.

May wyznala Coulsonowi swoje uczucia ale najbardziej spodobal mi sie jej sposob - "moze teraz sie zamkniesz". :D

Talbot jest pod kontrola umyslu - to samo haslo aktywujace co w 2 sezonie. Biedy Talbot, juz i tak mial poczucie winy przez to, ze sie wygadal i z powodu rodziny, teraz jeszcze to. Hale pracowala z Whitehallem wiec ma to sens, ze wie jak to zrobic. Swietna scena miedzy Ruby i Hale, bardzo dobrze ukazala relacje miedzy nimi i dobrze zagrana.

ocenił(a) serial na 10
keteek

Tak dokładnie to jest HYDRA QuadCopter

http://marvelcinematicuniverse.wikia.com/wiki/HYDRA_QuadCopter

ocenił(a) serial na 10
keteek

Powiedzcie, że nie tylko mnie tak strasznie denerwują ostatnio Fitz, Jemma i Yoyo

bifa

Nie tylko ciebie :)