PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28563
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Jakoś na początku 2 sezonu przeglądałam moment odejścia Jemmy. Ktoś mi wyjaśni dlaczego ona odeszła? Czy to przez Fitza? Co się z nią dalej stało? Czy wróciła później do T.A.R.C.Z.Y. ?

ocenił(a) serial na 9
Nadienn

A obejrzałaś późniejsze odcinki? Później wszystko się wyjaśnia. Jemma dostała zadanie bycia szpiegiem w laboratorium Hydry. Ale te decyzję podjęła również trochę przez Fitza, w którymś z odcinków po powrocie mówi Mackowi, że odeszła, ponieważ Fitzowi się nie polepszało, gdy była obok.
I tak, wróciła do Shield, jeszcze w pierwszych odcinkach. :)

trisha_

Właśnie z tym polepszaniem to nie przypominam sobie żeby Fitz dostał jakieś super lekarstwo, a mimo to jakoś wydobrzał mimo iż zmiany w jego mózgu miały być nieodwracalne. Albo coś przeoczyłem albo ten wątek potraktowano po macoszemu na zasadzie czas leczy "wszystkie" rany.

trisha_

Teraz w tv lecą powtórki odcinków, więc powolutku sobie oglądam ten serial. Myślałam, że na jej powrót trzeba będzie czekać strasznie długo (jak to zwykle bywa), a tu miłe zaskoczenie :) To dobrze, bo w sumie jakoś polubiłam ich jako parę / ekipę / kumpli-z-labu czy jak ich tam nazwać, a przegapiłam moment w którym Jemma odeszła i nie wiedziałam czy to jakoś uzasadniła czy nie.
To z Fitzem to dziwna sprawa. Liczyłam, że stworzą jakieś lekarstwo dla niego. Jeśli faktycznie wyszli z założenia, że "czas leczy rany" to zbiedzili :( Nie wykorzystać takiej okazji.... ehh.

Nadienn

A na jakim kanale ogladasz?

mania19

FOX HD od 5:00 rano lecą po 2 odcinki, ale już chyba niedługo, bo od następnej środy w tym samym czasie będzie coś innego :( Trochę głupio, bo dojdą bodajże do 7odc. 2 sezonu i nagle koniec :/

ocenił(a) serial na 9
Nadienn

polecam obejrzec na alltube, tam masz wszystkie odcinki za darmo i mozesz ogadac bez limitu i bez rejestracji