PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28563
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Witam serdecznie fanów AoS. Mam pytanie do będących w temacie: Czy to prawda że nowe odcinki e07 oraz e08 które powinny być wyemitowane w zeszłym tygodniu tj. 08.11 zostały przesunięte dopiero na 29.11 z powodu ,,słabej oglądalności" ? Z góry dzięki za odpowiedź i za hejt też.

ocenił(a) serial na 7
Kolejorz168

Nie wiem, czy powodem była słaba oglądalność, ale tak- przesunięto je na 29

ocenił(a) serial na 10
Kolejorz168

podobno to też przez wybory

ocenił(a) serial na 7
FrajeroPospolito

Ale wybory już były ale faktem jest że serial ma słabe ratio.

ocenił(a) serial na 9
Kolejorz168

Powodem jest to, że sezon ma tylko 22 odcinki, a po mid-season finale nie ma przerwy 3 miesięcznej podczas której emitowali Agentkę Carter dlatego będą się pojawiać przerwy, żeby rozciągnąć emisje do maja. Pewnie ta będzie tą najdłuższą...

ocenił(a) serial na 9
Kolejorz168

Zostaly przesuniete ale na pewno nie z powodu "slabej ogladalnosci". Ogladalnosc patrzac na to, ze serial zostal przesuniety na godzine 22 tzw. "death time sloth" nie jest taka zla. Agentka Carter zostala w tym roku anulowana i przez to nie maja czego wyemitowac w trakcie dlugiej przerwy i wracaja grafikiem do tego co bylo w 1 sezonie- kilka malych przerw zamiast dlugiej. Ta bedzie pewnie najdluzsza, teraz wyemituja odcinki 7 i 8 (mid-season finale) i wtedy nastapi przerwa swiateczna (nie ma dokladnej informacji ile potrwa ale jestem niemal calkowicie pewna, ze 3 tygodnie), wtedy beda musieli sie sprezyc zeby wyemitowac pozostale 14 odcinkow przed koncowka maja (moze gdzie po drodze wypasc co najwyzej tydzien czy dwa).