PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28569
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Jak wiemy fakt, że Coulson przeżył jest utrzymywany w tajemnicy. Ciekawi mnie kiedy (bo na pewno to się w końcu kiedyś stanie) Coulson ujawni się w filmach Marvela ze swoim zespołem i Tarczą. Może w nowym Kapitanie Ameryka, a na 100% w Inhumans

użytkownik usunięty
Martinez924

Albo nigdy. Bo z Marvelem nigdy nic nie wiadomo.

użytkownik usunięty

W zasadzie... oby nigdy. O ile Coulson jest już powiązany z Avengers i publika go kojarzy, to jego trzódki jakoś nie widzę w filmach. Ewentualnie w jakimś baaaardzo epizodycznym motywie.

użytkownik usunięty

bzdury spekulują go w IW

użytkownik usunięty

Jakie bzdury? Nie napisałem jak będzie (nie jestem prorokiem), tylko, że mam nadzieję, iż w filmach nie pojawi się drużynka Coulsona (nie pasują tam...). Jeśli chodzi o wprowadzenie samej postaci Phila do Infinity War to jestem jak najbardziej na tak. Tylko musieliby wyjaśniać w jaki sposób przeżył :) Bo dla publiki, która nie ogląda serialu to by był szok.

użytkownik usunięty
Martinez924

Coulson pewnie się jeszcze pojawi (chociaż mogłoby to być problematyczne z uwagi na to, że nie każdy ogląda serial. Musieliby wszystko wyjaśniać). Obecność jego zespołu w filmach, gdzie jest nasrane superbohaterami jest... zbędna. Ewentualnie Inhumans, ale tam pewnie skupią się na rodzinie królewskiej.

ocenił(a) serial na 9

W inhumans to raczej Quake i Secret Warriors. Zapewne ktos z agentow TARCZY pojawi sie w Infinity War. No i mozna miec nadzieje na jakis epizodzik Daisy w Ciwil War.

ocenił(a) serial na 9
keteek

*Civil

użytkownik usunięty
keteek

Co do Daisy to chyba bym nie chciał. Strasznie mnie drażni Bennet jako Quake. Nie pasuje do tej roli ani z wyglądu, ani z gry aktorskiej ;-; Jeśli ktoś ma się pojawić wśród agentów u boku Avengers to niech to będzie Coulson... Ewentualnie May. Pasowałaby obok Hill i Nicka.

ocenił(a) serial na 9

jak dla mnie swietnie pasuje do tej roli. trzeba zwrocic uwage, ze ta postac jeszcze ciagle dojrzewa- od hakerki mieszkajacej w vanie do kobiety, ktora jest w stanie udzwignac brzemie tarczy i poprowadzic secret warriors, a na chwile obecna jest agentka, ktora buduje oddzial wiec jeszcze sie rozwija

użytkownik usunięty
keteek

Ano wiem, zdaję sobie z tego sprawę, ale oceniam samą w sobie aktorkę- wg. mnie jest strasznie sztuczna i niewaiarygodna zarówno jako dziewczyna z vana, jak i agentka. Wyglądem również nie przypomina Daisy. Jednak to tylko moje subiektywne odczucie :)

ocenił(a) serial na 9

zeby przypominac komiksowa Daisy musialaby byc mloda Angelina Jolie :P
jakies podobienstwa tam sa ciemne wlosy, brazowe oczy i karnacja, fryzura tez coraz bardziej podobna do komiksowej ;)
zawsze moglo byc gorzej, mogli wyjechac z poprawnoscia rasowa zrobic ja ciemnoskora a rodzicow bialych :P (jak w fantastycznej czworce)

użytkownik usunięty
keteek

Może się jeszcze do niej przyzwyczaję~~
W temacie F4 - O tak... W tym nowym filmie mocno pojechali po bandzie. Nie czepiałbym się naprawdę, gdyby cała rodzina była czarna, ale oni byli kolorowi... Do samej zmiany koloru skóry generalnie nic nie mam; np. filmowy Fury jest genialny, ale Stormowie powinni być biologicznym rodzeństwem. No ale nie ma się co pieklić, bo już dostali Złotą Malinę za najgorszy film, zaraz obok Grey'a xD

ocenił(a) serial na 9

Grey to na kilka malinek zasluguje nawet :P

użytkownik usunięty
keteek

A chyba 5 dostał z tego co pamiętam :P za najgorszy film, scenariusz, aktora, aktorkę i duet.

ocenił(a) serial na 9

do Stormow mam te same odczucia- albo wszyscy albo nikt, chociaz dla tak ikonicznych postaci nawet mala zmiana jak kolor wlosow moze wzbudzic oburzenie fanow

użytkownik usunięty
keteek

Też racja.

użytkownik usunięty
Martinez924

na 0% w CW za wcześnie
na 45% w IW part 1
na 80% w IW part 2
na 90% w Inhumans