PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28563
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Przerwa w serialu która trwa 3 tygodnie to nie śmieszny żart jakiś :/
A potem krawaty z ABC będą się dziwić czemu serial ma słabą oglądalność... ech.

ocenił(a) serial na 9
cpt1molo

Przeciez serial mial zawsze przerwy. W 2 i 3 sezonie po 3 miesiace, a w 1 sezonie tak jak w tym co chwile kolejna przerwa. jest to spowodowane tym, ze Agentka Carter, ktora leciala zawsze w przerwie AoS zostala anulowana. Wszystkie seriale, ktore maja po 22 odcinki na sezon maja w trakcie sezonu przerwy tak aby wyemitowac pierwszy odcinek na koniec wrzesnia/poczatek pazdziernika z ostatni w maju. Obstawiam, ze miesieczna przerwa bedzie w tym sezonie najdluzsza, nie wiem jaka dluga bedzie po mid-season finale ale obstawiam, ze moze nawet nie caly miesiac, reszta powinna juz byc emitowana co tydzien jesli chca zdarzyc wyemitowac pozostale 14 do maja, moze co najwyzej jakis pojedynczy tydzien wypadnie po drodze.

ocenił(a) serial na 8
keteek

Wiem to ale w dobie Netflixa takie działania ze strony stacji to totalna głupota.
Ja jako widz niesamowicie się na to wkurzam - i bardzo wiele osób również - wystarczy wejść na oficajlny fanpage na FB aby zobaczyć jak bardzo ludzie są zawiedzeni taką polityką nadawcy.

ocenił(a) serial na 9
cpt1molo

Niestety cos za cos- Netflix wypuszcza swoje seriale od razu ale za to ma moze zagwarantowac duzo mniejszy budzet niz ABC. Mnie tez to czekanie dobija ale z dwojga zlego to juz chyba wole miec kilka krotkich przerw niz jedna trzy albo czteromiesiaczna.