W trakcie serialu dowiedzieliśmy się, że Skye jest obcą. Wszyscy sądzili, że zrobią z niej superbohatera a tu rozczarowanie. Został jeden odcinek i Ci, którzy tak jak ja cieszyli się, że Skye będzie miała jakieś moce bardzo się rozczarowali. Do tego dochodziły nawiązania do Kree, Inhumans, jakichś potworów. i co? Nic. czemu tak?
Dopiero w drugim sezonie coś z nią zrobią?
A no tak. Mój błąd ;)
No cóż ale Raina stwierdziła (chyba tak było nie mam jeszcze idealnego rozumienia angielskiego a na oglądanie ze słownikiem nie ma zwyczajnie czasu) te dwie rzeczy na podstawie krwi i tych próbek... A w sumie Fitz i Simmons nie mogli tego profesjonalnie zbadać..
Co do eksperymentów miałam na myśli, że wykonali je rodzice Skye zanim Shield ja znalazło... I nie myślałam aby wykryla w niej kosmite...
Z tego co ja zrozumiałem przez cały czas trwania serialu to to że Skye nie zna rodziców i od małego jest pod okiem i ochroną s.h.i.e.l.d i że jest kosmitką/obiektem o nieznym pochodzeniu. Raczej wątpię w eksperymenty.
No od małego właśnie.. A shield musiało zabrać Skye od rodziców z jakichś powodów...
Zresztą jakieś leki eksperymentalne itd mogli jej aplikować jeszcze przed urodzeniem..
może... zobaczymy na 100% przekonamy się o tym na którymś etapie serialu.
Zobaczymy co przyniosą filmy szczególnie AOU.
Jak pokazał Cap2 filmy wiele wywracają w serialu więc zamysł twórców może się bardzo zmienić w trakcie trwania sezonu 2.
Mam tylko nadzieję że nie zmarnują potencjału tej zagadki ;)
No tak... Bo jak na razie zapowiada się nieźle... Aby nie zepsuć.. I pięknie nadal tworzyć coś ciekawego...Choć ja oglądam głównie ze względu na Coulsona i May (ile jeszcze rzeczy będzie robić tak jak ja?) :d
Mało prawdopodobne. W 21 odcinku było powiedziane, że jej rodzice to potwory (kosmicy?) i dlatego jest 084 jako dziecko kosmitów.
Jako ludzie zwyklismy nazywać tak osobniki, które czynią zwyrodniale rzeczy..
Osoba, która sama zabijała, eksperymentowała na ludziach itp, raczej nie nazwie człowieka potworem ;>