PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28591
6,3 10 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Zastanawia mnie czy tarcza jako organizacja zdołał się już całkowicie odbudować mam na myśli zasoby, ludzi, sprzęt, czy helicarrier jest na użytek tarczy. Widać że na początku 3 sezonu ze im się polepszyło ale nie wiem czy odzyskali dawna pozycje oraz czy Tarcza odegra jeszcze większa role w serii Marvela oraz jaka może być jej przyszłość?

użytkownik usunięty
ADAMUS333

Wątpię, by mieli całą flotę Helicarrierów i setki baz na świecie. TARCZA z oficjalnej organizacji zeszła bardziej do podziemia i raczej się tego nie odratuje, nawet Rosalind mówi, że prezydent powołał ATCU bo SHIELD upadła i się nie pojawia. Co do filmów Marvela to raczej będą działania jednookiego murzyna bez wspominania o Coulsonie :P no chyba, że Clark zagra w Infinity War, ale coś w to wątpię.

Na razie raczej na pewno TARCZY Coulsona w Filmach nie będzie, bo o ile się orientuję, to Avengersi dalej myślą, że Coulson nie żyje

użytkownik usunięty
1radas1

No o tym mówię, i raczej będzie przedstawiona jako coś w rodzaju "poplecznictwa?" Nicka.

Chyba, że Coulson ujawni się wraz z Secret Wariors ;)

ocenił(a) serial na 9
1radas1

Coulson sie raczej nie ujawni bo zrobiloby sie za duze zamieszanie w filmach, raczej mozna liczyc na Daisy i Secret Warriors

keteek

Coulson może pojawić się podczas infinity war :) a co do Daisy i Secret Warriors, to powinni się już podczas Civil War ujawnić, ciekawe jak to zrobią w rzeczywistości :)

ocenił(a) serial na 9
1radas1

byloby super jesli pokazaliby Daisy albo Coulsona w filmach ale niestety watpie, ze to zrobia