Zastanawia mnie czy tarcza jako organizacja zdołał się już całkowicie odbudować mam na myśli zasoby, ludzi, sprzęt, czy helicarrier jest na użytek tarczy. Widać że na początku 3 sezonu ze im się polepszyło ale nie wiem czy odzyskali dawna pozycje oraz czy Tarcza odegra jeszcze większa role w serii Marvela oraz jaka może być jej przyszłość?
Wątpię, by mieli całą flotę Helicarrierów i setki baz na świecie. TARCZA z oficjalnej organizacji zeszła bardziej do podziemia i raczej się tego nie odratuje, nawet Rosalind mówi, że prezydent powołał ATCU bo SHIELD upadła i się nie pojawia. Co do filmów Marvela to raczej będą działania jednookiego murzyna bez wspominania o Coulsonie :P no chyba, że Clark zagra w Infinity War, ale coś w to wątpię.
Na razie raczej na pewno TARCZY Coulsona w Filmach nie będzie, bo o ile się orientuję, to Avengersi dalej myślą, że Coulson nie żyje
No o tym mówię, i raczej będzie przedstawiona jako coś w rodzaju "poplecznictwa?" Nicka.
Coulson sie raczej nie ujawni bo zrobiloby sie za duze zamieszanie w filmach, raczej mozna liczyc na Daisy i Secret Warriors
Coulson może pojawić się podczas infinity war :) a co do Daisy i Secret Warriors, to powinni się już podczas Civil War ujawnić, ciekawe jak to zrobią w rzeczywistości :)