PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28570
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Odcinek 19

ocenił(a) serial na 6

Trochę mie rozczarowała scena z wykrywaczem kłamstw. Koenig cos szybko uwierzyl. Poza tym, po
co Ward wlozyl cos od paznokiec?

ocenił(a) serial na 6
Sushimaster

Dobra, po prostu nie zrozumieliśmy się.
Tobie chodziło o zdolności aktorskie odgrywanej postaci, ja myślałem, że mówisz o aktorze.

ocenił(a) serial na 9
Thorongil83

Garett nie mogl by byc bratem Warda. Ward wspomnial kiedys ze ma rodzenstwo i w tym tylko jednego starszego brata, a we wspomnieniach pokazal, ze byla miedzy nimi mala roznica wieku (na oku gora 5 lat), a Garett wyglada od Warda na duzo starszego.

ocenił(a) serial na 7
keteek

To tylko teoria... poczytałem sobie i w paru miejscach w sieci ludzie mieli podobny pomysł co do relacji pomiędzy Wardem i Garettem. Gdyby trzymać się flashbacków to Garett faktycznie jest za stary :) Ale równie dobrze mogą to wyjaśnić tym, że nie wiem .... ćpał i pił dużo i dlatego wygląda starzej :D
A tak na serio. Spotkałem się jeszcze z paroma innymi teoriami. Na przykład, że to Ward jest najstarszym bratem i cierpi na coś w rodzaju rozszczepienia osobowości (w wyniku ewidentnego prania mózgu) i ten "Starszy brat" zmuszał go do robienia złych rzeczy :P

Uwielbiam gdybać... ;)

ocenił(a) serial na 9
Thorongil83

Gdyby faktycznie Garett byl starszym bratem Warda to mialoby by to sens. Chociaz Ward w rozmowie z Reina wspomnial, ze "Garett wyciagnal go z piekla", a to nie mialoby sensu, gdyz w to pieklo zaprowadzil go jego starszy brat. Z innej strony to bicie i rozkazy pasowalyby do tego co wyprawial z nim starszy brat w dziecinstwie. No i zostaje zbyt duza roznica wieku. Nie wydaje mi sie zeby oni byli rodzenstwem, raczej Garett uratowal Warda w dzicinstwie przed jego bratem.

ocenił(a) serial na 9
Beniu89

Mnie trochę zastanawia dlaczego Ward nie zostawił ciała w męskiej ubikacji? skye pewnie dała by się oszukać. a jak May szła tą ulicą to ewidentnie nawiązanie do Hulka :D

nieznajomy43

Nie wiedział, że Koenig śledzi ich poprzez te "odznaki", które dostali i którą sam też miał(Koenig), więc Ward uznał że nikt go nie znajdzie w tym schowku czy tam magazynie.