The Tomorrow People oglądałem. Świetny serial, dobry pomysł, ale przerwali gdy akcja zaczęła być bardziej interesująca i brak kontynuacji.
White Collar intrygujące. Już się materializuje w odmętach mojego dysku. Będę próbował jakoś w okolicach kolejnego tygodnia zacząć oglądać.
Dopiero nie dawno zaczolem a juz jestem w 4 sezonie zakończenie 3 troche skopane ale poza tym naprawde super serial
Oh, nawet nie wspominaj Firefly. Aż mnie nosi jak przypominam sobie jak można było cancelować to cudo :( Genialny serial, super połączenie space opery i westernu. Film serenity zamiast pomóc w zamknięciu wątków narobił tylko większego zamieszania. Generalnie jest to jeden z tych seriali do których wrócę na pewno jak już zapomnę o czym były co zwykle dzieje się nieprędko, a i tak niesmak zakończenia pozostaje już do końca:/
Defiance było świetne, takie klasyczne w stylu nowy szeryf w mieście:) Przyjemnie się oglądało. Jeździec bez głowy fabuła nie porywa więc sobie odpuściłem. Covert Affairs brzmi ciekawie i zabawnie, ale serial dostał cancela po 5 sezonie. Mimo to chyba warto obejżeć parę odcinków i zobaczyć czy warto. Dzięki
Obejrzałem pierwsze dwa sezony. Później zrobiło się przewidywalnie i nudnawo. Dalej już nie oglądałem. Ostatecznie serial dostał cancela bez wyjaśnienia wątków głównych, więc chyba oszczędziłem sobie zawodu.