PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28583
5,9 8 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Jak w temacie. Znacie coś podobnego? W sensie akcja, si-fi, technologia.

dot_6

The Tomorrow People oglądałem. Świetny serial, dobry pomysł, ale przerwali gdy akcja zaczęła być bardziej interesująca i brak kontynuacji.

RadoslawKamil

Niestety :-(

RadoslawKamil

niewiem czy ktos to pisał ale gotam i whait collar sa zajebiste

Denefor

Gotham oglądam, Whait Collar jeszcze nie przekonany, ale poczytam.

Denefor

White Collar intrygujące. Już się materializuje w odmętach mojego dysku. Będę próbował jakoś w okolicach kolejnego tygodnia zacząć oglądać.

RadoslawKamil

Dopiero nie dawno zaczolem a juz jestem w 4 sezonie zakończenie 3 troche skopane ale poza tym naprawde super serial

RadoslawKamil

Firefly, niestety tylko 1 sezon.

pumpernikiel_2

Oh, nawet nie wspominaj Firefly. Aż mnie nosi jak przypominam sobie jak można było cancelować to cudo :( Genialny serial, super połączenie space opery i westernu. Film serenity zamiast pomóc w zamknięciu wątków narobił tylko większego zamieszania. Generalnie jest to jeden z tych seriali do których wrócę na pewno jak już zapomnę o czym były co zwykle dzieje się nieprędko, a i tak niesmak zakończenia pozostaje już do końca:/

RadoslawKamil

Ja polecam Jeździec bez głowy,Defiance i Covert Affairs.

basiula9

Defiance było świetne, takie klasyczne w stylu nowy szeryf w mieście:) Przyjemnie się oglądało. Jeździec bez głowy fabuła nie porywa więc sobie odpuściłem. Covert Affairs brzmi ciekawie i zabawnie, ale serial dostał cancela po 5 sezonie. Mimo to chyba warto obejżeć parę odcinków i zobaczyć czy warto. Dzięki

RadoslawKamil

Jeśli lubisz seriale z wątkiem kryminalnym i tajemnicami to polecam Haven.

basiula9

Obejrzałem pierwsze dwa sezony. Później zrobiło się przewidywalnie i nudnawo. Dalej już nie oglądałem. Ostatecznie serial dostał cancela bez wyjaśnienia wątków głównych, więc chyba oszczędziłem sobie zawodu.