Przemęczyłem 8 odcinków .. jedyny fajny był 4-ty ... czy poziom sie potem zmienia czy dalej udają serial komediowy bez śmiechów w tle ?
Jezu, nienawidzę filmwebu. Sam dodaje za mnie wpisy.
1 seon był słaby, pod koniec nabiera tempa. 2 jest naprawdę świetny, a 3 IMO jeszcze lepszy.
Pierwszy sezon jest rewelacyjny <3 Najlepszy odcinek na Malcie ... A końcówka ... rewelacja! Drugi sezon też świetny. A trzeci jako tako na razie, czekam na kolejne odcinki może się jeszcze rozkręci jak pierwszy i drugi sezon. Ale to tak jest z agentami że najpierw się na te pierwsze odcinki narzeka, a pod koniec sezonu to właśnie te odcinki były kluczowe dla fabuły.
No jakoś dotrwam do końca, dam jeszcze szansę ... głównie nie podoba mi się ten na siłe wciskany humor. Przez co, wydaje mi się że postaci w "Teorii wielkiego podrywu" mają więcej ikry niż Ci agenci.
PS. Czy inne seriale z tego uniwersum Marvela (Agent Carter itp.) są mocno powiązane ze sobą ? Tak jak seriale DC Arrow i Flash które najlepiej równolegle oglądać. Sezon 3-ci Arrow i 1-szy Flash fabuła często była powiązana.
Nie są bezpośrednio powiązane - Agent Carter, Daredevil czy Agenci T.A.R.C.Z.Y można oglądać w dowolnej kolejności.
W Avengers, "śmierć" Coulson'a dała początek temu serialowi. Jak tak dalej będzie to możliwe że powstanie jeszcze kilka seriali do paczki powiązanych z Avengers - niezły mętlik.
Agenci tarczy nie są na razie z żadnym serialem powiązani, z kolei Daredevil, jessica jones, luke cage i iron fist będą ze sobą bardzo mocno powiązane, żeby później przeistoczyć się w jeden serial "Defenders"
no tak lepiej bedzie obejrzec te 4 seriale w dowolnej kolejnosci ale dopiero po nich The Defenders, a poza tym to inne seriale Marvela nie sa laczone, nie podnosza poziomu jednego serialu drugim jak to w dc ;)
Agentka Carter pojawia się kilka razy w postaci retrospekcji w drugim sezonie.