PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28591
6,3 10 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

agenci w civil war

ocenił(a) serial na 9

Jak myslicie czy agenci tarczy moga pojawic sie w Civil War? Z jednej strony w komiksach Secret Warriors (Daisy i zespol) i TARCZA mieli duzy udzial w Civil War ale z drugiej serial raczej nie przenika do filmow (z drobnymi szczegolikami, ktorych ktos kto nie oglada serialu tylko same filmy braku nie odczuje). Moze zrobia w tej kwestii wyjatek i pojda blizej komiksow. Przy okazji to bylaby niezla zeby pokazac chociaz na scenke w filmie Coulsona, ze jednak zyje i jest sobie teraz dyrektorem. Ciekawe czy Daisy zostanie tez dyrektorem jak w komiksach. Po tym jak Mack zostal na chwile dyrektorem (trzecim oficjalnym) w MCU widze na to spore szanse. W komiksach bylo razem chyba 11 dyrektorow przez te wszystkie lata, tu na chwile obecna tylko 3 znanych.

keteek

Myślę, że nie, bo za dużo czasu by im zajęło wyjaśnienie jakim cudem Phil żyje. Więc chyba nie mamy co na to liczyć. Może bliżej 2019 roku i filmu Inhumans to pokażą :)

ocenił(a) serial na 9
Dagmara15

czy ja wiem czy dlugo, moga sie nie zaglebiac w szczegoly i powiedziec, ze Fury to upozorowal

ocenił(a) serial na 7
keteek

W jaki sposób Secret Warriors mieli duży udział w Civil war? Czytałem komiks i jakoś ich nie zauważyłem.

ocenił(a) serial na 9
doliwaq

secret warriors i tarcza byli za wprowadzeniem ustawy (w serialu i tak umieszczaja obdarzonych mocami w indexie) i pamietam, ze chyba ktos od nich walczyl po stronie irona mana

ocenił(a) serial na 7
keteek

Nie powiedziałbym, że to jest duży udział, ale niech będzie.

ocenił(a) serial na 10
keteek

myślę że nie, bo ludzie którzy nie oglądali AoS narzekaliby że nie wiedzą o co chodzi. To się nie opłaca Marvelowi, bo bedzie hejt. Jak dla mnie nawet cały film może być o Skye, ale nie zdziwie się jak nie zobacze jej na dużym ekranie (przynajmniej narazie)