PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668019}

Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 - 2020
7,4 29 tys. ocen
7,4 10 1 28583
6,3 10 krytyków
Agenci T.A.R.C.Z.Y.
powrót do forum serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y.

Wiadomo juz miedzy jakimi odcinkami najlepiej obejrzec Ca:CW?

keteek

W przeciągu chyba dwóch-trzech następnych.

A dokładnie chyba między 19 a 20, między tymi dwoma wypada premiera akurat.

RazzyOxer

Premiera w Polsce. W wielu krajach jest tydzień wcześniej. Dlatego nie wiem, czy przypadkiem już w 19. nie będzie połączenia.

Virganius

W USA też 6 maja. Synchronizują serial z premierą w USA.

keteek

W AoS będzie wątek z Clivil war?

FrajeroPospolito

cos na pewno ;) pewnie nawet cos wiekszego bo civil war wplynie na shield w podobnym stopniu co zimowy zolnierz, a do tego bylo duzo nawiazan

FrajeroPospolito

Zawsze są jakieś powiązania z filmem na wiosnę. Obstawiam że na początku CW będzie jakiś atak Inhumansów który Avengers będą musieli zatrzymać.

miszatujest

W Civilu jedynie Crossbones będzie - a to jest Rumlow z WS. Gdyby wątek Warda i Hydry nie zmienił się, to byłoby doskonałe nawiązanie do Kapitana. Wapię by w CW było coś nawiązujące do Agentów. Co najwyżej nawiązanie do CW u agentów - jakiś wywiad w TV, relacja z walki team kapitan vs team Iron man.

ponczi88

U agentów na pewno potem będą gadać o CW ale nadal sądzę że coś tam wkręcą do CW z Agentów, Może np pojawić się Talbot na jakiejś tam naradzie.

ponczi88

Jak byli Avengers 2 to w poprzedzajacym odcinku dochodzili do Helikalierow a pozniej bylo pokazane jak robia zadymke w Sokovii oraz to Agenci ich naprowadzili na ta lokacje. W wypadku CV chyba raczej nic takiego nie bedzie, chyba ze bedize jakies nawiazanie do ostatniego wysypu Inhumans.
Jedyne nawiazanie do CV jakie mi sie kojarzy z dzisiejszego odcinka to ta przemowa HIVa o zmianie. Moze w dwuodcinkowym finale pokaza cos wiecej z CV.
Jedyne co mi przychodzi do glowy to nawiazania w stylu, ze Tarcza powinna byc jak Cap, a zachowuje sie jak IM takie o wyrzuty.

xar_15

Obejrzałem Civil War w necie (ale weekend idę do kina) i szczerze mówiącnie dostrzegłem absolutnie nic, co mogłoby nakierować CW na agentów. Nawet była drobna scena, choć tam także zero nawiązań. Drugą sceną jaką bym widział, ale nawiązująca do Daredevilla (ogólnie wydarzeń w NY) było "SPOILER ALERT" spotkanie Tonego z Peterem.
Wydaje mi się, że w Agentach pokażą jakiś reportaż w stylu - kapitan poszukiwany, starcie ze Starkiem. Gdyby wątek Wardenie poszedł tak, jak poszedł to można by powiązać Crossbones z nim i Hydrą. Z drugiej strony, gościnnie mógłby wystąpić Grillo w retrospekcji.

keteek

raczej nie ma to kompletnie żadnego znaczenia. CW nie będzie miało żadnego crossovera w filmie związanego z serialem natomiast serial odbiegł fabułą tak mocno, że raczej skończy się na jakichś nic nieznaczących wspominkach.

keteek

Jak dla mnie jedyne nawiązanie jakie się pojawi to jakaś scena po napisach. Może przygotują fanom jakiś super smaczek i pojawi się coulson po napisach ?