serial jest nie tylko emitowany przez Sci-FI, ale takze Skyone wykupilo prawa do emisji. jako ze mamy obecnie 7 paskudnych odcinkow Dsripow, to skyone zaserwowal nam juz 5 odcinkow w HD :D maja oni 2 tygodniowe opoznienie, ale to i tak znakomicie. mozecie rowniez znalesc Harry'ego w pdtv bo takie tez sa releasy. takze zachecam do sledzenia odcinkow w HD :)
Ja miałem zawsze w poniedziałek rano namiary na ripy hdtv z Sci-Fi. Bardzo dobra jakość mimo że od czasu do czasu jakieś paski reklamujące inne seriale się pojawiły. Ale ogólnie byłem z nich bardzo zadowolony. Jak jeszcze Hatak się spisał to we wtorek lub środę mogłem aktualny odcinek już obejrzeć. Nie będę czekał na dvd (o ile to w ogóle wyjdzie) - taka jakość mnie satysfakcjonuje :)
powiedz mi jakim cudem miales releasy dresdena z sci-fi jesli ta tv nie nadaje w hd ?:| to co masz to sa paskudne dsr, releasy w hd sa z brytyjskiej tv skyone. takze nie wprowadzaj ludzi w blad.
No faktycznie, przepraszam bardzo. Przy mnogości seriali, które oglądam sam się gubię co mam w jakiej wersji :| Ale określenie "paskudne dsr" jest chyba trochę na wyrost. No chyba że oglądasz na telewizorze powyżej 32 cali. Jeszcze raz "mea culpa" faktycznie to jest dsr rip.
spoko nic sie nie dzieje :) jak dla mnie dsr jakiegokolwiek serialu z sci-fi sa paskudne, pamietaj ze to slowo dotyczylo releasow, a nie Ciebie ;) co do tv 32", to jakbys na takim ogladal to pewnie by nawet wygladalo to na hdtv :P