PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=597666}
6,4 7,4 tys. ocen
6,4 10 1 7357
Alcatraz
powrót do forum serialu Alcatraz

Rebecca Madse - główna rola - czy jest większa idiotka, czy nie mogli znaleźć większej
kretynki, jedyne na co mam ochotę to skopać jej dupę i wyrzucić z tego serialu na zbity
pysk,

Co cechuje ten serial: głupota, pozerstwo, idiota w roli głównej, po prostu tandeta.

ocenił(a) serial na 1
Andrrzej

w jaki sposób pokazuje "inteligencję" tzw. ofensywnym stylem, jak ktoś dupę pcha do przodu nie znaczy że mysli, tylko wręcz na odwrót, a ona chodzi z dupą do przodu

ocenił(a) serial na 1
Andrrzej

biega jak kura, nie mogli wziąć większej niemoty do tej roli, tylko kurę ?

ocenił(a) serial na 1
Andrrzej

to jest kura, która gdacze, ale niestety jajek nie znosi, cała ReBeka

Andrrzej

haha fajny dialog, po tych wszystkich opiniach o wielkim Alcatraz chyba sobie odpuszczę obejrzenie pilota :P

ocenił(a) serial na 6
Andrrzej

Intrygujące w tej całej irytacji jej postacią widać w twoich wypowiedziach dziwną fascynację. Nawet przeprowadzasz sam ze sobą dialog na jej temat. A swoją drogą nie rozumiem tego zdania 'czy jest większa idiotka, czy nie mogli znaleźć większej kretynki' ale kogo mieli znaleźć przecież ona sobie scenariusza nie pisze.

reese

No wiesz reese....
Najprostszym i zarazem najłaskawszym dla oceny inteligencji Andreja stwierdzeniem byłoby, że zwyczajnie zastosował prowokację.
Ot po prostu takimi stwierdzeniami chciał pobudzić do dyskusji - ożywionej polemiki, fanów serialu i samej postaci Rebecci.
Ty go reese próbowałeś rozszyfrować na gruncie psychologicznym i słusznie doszukujesz się w tych wszystkich wypowiedziach "dziwnej fascynacji".
Ja powiem więcej, wypowiedzi Andrzeja są nieszczere, gdyż z uporem godnym lepszej sprawy próbuje po kilka razy na siłę przekonać do czegoś, do czego sam nie ma przekonania, o czym świadczą te bardzo niskich lotów argumenty o "biegającej kurze", "pchaniu pupy do przodu" etc.
Rzekłbym, że z tej "dziwnej fascynacji" rysuje się wręcz uczucie męsko-damskiej sympatii i mięty, którą Andrzej czuje do Rebecci, którą to okazuje w dość przewrotny sposób, zapewne dlatego, gdyż zdaje sobie sprawę, że nic z tej miłości z oczywistych względów niestety nie wyniknie :)

Oczywiście Andrzej może temu ostro zaprzeczyć, dokładając do pieca kolejną garść niepochlebnych argumentów, nie mniej to się już stało - strzała amora już go głęboko trafiła i ciężko będzie wyjąć grot.
No ale całe szczęście, że już nie ogląda tego - jak sam mówi, "głupiego" serialu.
Jest więc szansa na to, że w niedługim czasie dojdzie do siebie i odzyska równowagę emocjonalną - a może nawet i znajdzie jakąś krótko obciętą blondynkę? :)
Kto wie....

ocenił(a) serial na 6
z_a_g_u_b_i_o_n_y

Tak pewnie bywa jak ktoś nie ma życia poza siecią ale jeżeli faktycznie masz rację to powiązanie kobiety ze zwierzęciem domowym łącząc je w specyficzny sposób może sugerować problem na nieco głębszej płaszczyźnie. Strach myśleć jak sobie może wynagradzać tą niespełnioną fascynację.

ocenił(a) serial na 1
reese

nie wiedziałem, że tyle kogutów w obronie tej kury się znajdzie, rzeczywiście już nie oglądam i doszedłem do siebie, więc nie musicie już więcej gdakać, ani piać z zachwytu.

ocenił(a) serial na 1
reese

gdzie są koguciki, już nie pieją ?

ocenił(a) serial na 6
Andrrzej

A mi się ona spodobała bardzo, bardzo... nie mówię o jej grze w tym serialu ale o wyglądzie. Trafia w moje gusta i mogę oglądać ten serial z nią jakikolwiek denny by nie był:)