PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36641}

Ally McBeal

1997 - 2002
7,3 33 tys. ocen
7,3 10 1 33147
6,8 8 krytyków
Ally McBeal
powrót do forum serialu Ally McBeal

Najlepszy Odcinek

ocenił(a) serial na 10

Jaki odcinek waszym zdaniem był najlepszy bo według mnie ten kiedy Ally obchodziła swoje 30ste urodziny [bodajże 30] i Larry zaśpiewał jej piosenke ze Stingiem Every break tou take chyba błąd zrobiłam ale to nic a wg was który odcinek był najleoszy?

ocenił(a) serial na 10
magdalena_8

No super był. Pamiętam jak Ally siedziała smutna i patrzyła się w okno, i coraz bardziej miała doła......a tu na końcu taka niespodzianka!!
Dla mnie wszystkie odcinki są wyjątkowe (wiem jestem fanatykiem Ally)!!

Sweet_Escape

ja uwielbiam scene kiedy Larry odchodzi i zostawia Ally bałwanka pod domem...a ona później trzyma go w lodówce:') ja chce Ally Mcbeal!!

magdalena_8

Mi najbardziej podobał sie odcinek, w którym Ally i Larry sie poznali, i scena gdy Ally spada z WC:) Świetna:)) Ogólnie całą serię odcinków z Larrym uważam za najlepsze z wszystkich jakie powstały i do dziś żałuje, że wszystko nie skończyło się ich ślubem:)

ocenił(a) serial na 10
zwijezda

Nietylko Ty, ale zakończenie serialu było bardzo smutne, może dlatego mi się tak podobało..

ocenił(a) serial na 10
magdalena_8

ja uwielbiam odcinek, gdy żaba John'a (stefan) wychodzi z pisuaru, gdy Georgia na nim siedzi:))) boże, jak ona (żaba) wygladała pod tym respiratorem xDDD

ocenił(a) serial na 9
magdalena_8

oczywiście urodziny Ally i prezent Larry'ego dla niej w postaci piosenki i Stinga:], odcinek, w którym zmarł Billy (ta jego mowa w sądzie... aż się popłakałam ;P) i odcinek z chłopcem chorym na raka, który chciał pozwać Boga;) - za scenę, w której Ling wybiega ze szpitala i płacze

ocenił(a) serial na 10
anyanka

anyanka nie zamulaj :P hahah ;] same odcinki płaczące wybrałaś :p

ocenił(a) serial na 9
kassiunka

cicho :P

ocenił(a) serial na 10
magdalena_8

Odcinek kiedy John ma urodziny a Nell zaprasza do baru Barrego White`a zeby zrobic mu prezent i odcinek z chlopcem chorym na raka

ocenił(a) serial na 10
magdalena_8

a moim zdaniem najlepsze odcinki to te od kiedy pojawia sie w serialu Ling :) Były poprostu kapitalne. Jeden z najlepszych charakterków tego serialu. Odcinki z dzieciakiem-karzełkiem-adwokatem.. ;] a także bałwan w zamrażarce Ally i tekst Larrego - " Trzymałaś mnie w lodówce?" ;]

magdalena_8

Bardzo podobał mi się odcinek, w którym Fish, Cage, Ling i Nell poszli na chińskie żarcie. I co się okazało? Zjedli żabę Johna :D
Ten o chłopcu pozywającym boga... ech... Faktycznie był niesamowity, szczególnie jak Liu wybiega płacząc.
No i jak okazuje się, że ww. jest prawniczką :D
Koooocham ^^

sweet17sour29

Mi sie podobał muscical, ale to dlatego że uwielbiam musiacale :p śmierć Billego... , a ogólnie uwielbiam Nelle i Johna i najlepsze sa odcinki gdzie głównym tematem są dziwactwa tego drugiego :):p