Jaki odcinek waszym zdaniem był najlepszy bo według mnie ten kiedy Ally obchodziła swoje 30ste urodziny [bodajże 30] i Larry zaśpiewał jej piosenke ze Stingiem Every break tou take chyba błąd zrobiłam ale to nic a wg was który odcinek był najleoszy?
No super był. Pamiętam jak Ally siedziała smutna i patrzyła się w okno, i coraz bardziej miała doła......a tu na końcu taka niespodzianka!!
Dla mnie wszystkie odcinki są wyjątkowe (wiem jestem fanatykiem Ally)!!
ja uwielbiam scene kiedy Larry odchodzi i zostawia Ally bałwanka pod domem...a ona później trzyma go w lodówce:') ja chce Ally Mcbeal!!
Mi najbardziej podobał sie odcinek, w którym Ally i Larry sie poznali, i scena gdy Ally spada z WC:) Świetna:)) Ogólnie całą serię odcinków z Larrym uważam za najlepsze z wszystkich jakie powstały i do dziś żałuje, że wszystko nie skończyło się ich ślubem:)
Nietylko Ty, ale zakończenie serialu było bardzo smutne, może dlatego mi się tak podobało..
ja uwielbiam odcinek, gdy żaba John'a (stefan) wychodzi z pisuaru, gdy Georgia na nim siedzi:))) boże, jak ona (żaba) wygladała pod tym respiratorem xDDD
oczywiście urodziny Ally i prezent Larry'ego dla niej w postaci piosenki i Stinga:], odcinek, w którym zmarł Billy (ta jego mowa w sądzie... aż się popłakałam ;P) i odcinek z chłopcem chorym na raka, który chciał pozwać Boga;) - za scenę, w której Ling wybiega ze szpitala i płacze
Odcinek kiedy John ma urodziny a Nell zaprasza do baru Barrego White`a zeby zrobic mu prezent i odcinek z chlopcem chorym na raka
a moim zdaniem najlepsze odcinki to te od kiedy pojawia sie w serialu Ling :) Były poprostu kapitalne. Jeden z najlepszych charakterków tego serialu. Odcinki z dzieciakiem-karzełkiem-adwokatem.. ;] a także bałwan w zamrażarce Ally i tekst Larrego - " Trzymałaś mnie w lodówce?" ;]
Bardzo podobał mi się odcinek, w którym Fish, Cage, Ling i Nell poszli na chińskie żarcie. I co się okazało? Zjedli żabę Johna :D
Ten o chłopcu pozywającym boga... ech... Faktycznie był niesamowity, szczególnie jak Liu wybiega płacząc.
No i jak okazuje się, że ww. jest prawniczką :D
Koooocham ^^