PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=810489}

American Horror Story: Apokalipsa

American Horror Story: Apocalypse
2018 -
7,2 13 tys. ocen
7,2 10 1 12534
6,3 6 krytyków
American Horror Story: Apokalipsa
powrót do forum serialu American Horror Story: Apokalipsa

I jak się podobało, ja świeżo po premierze i zawiodłem się, że nie zobaczyłem czarownic :(
A filmweb już po premierze, a tu nadal nic XD

dawitekss

Po pierwszym odcinku odnoszę wrażenie, że będzie to kolejny denny sezon po Coven i Roanoke (które zawiodły mnie najbardziej). Mam nadzieję, że się mylę :|

Thorongil83

Gdzie można obejrzeć? Swoją drogą Roanoke rzeczywiście słabe, ale Coven jeden z ulubionych sezonów :)

chocapic27

Coven miał parę dobrych momentów, ale nie przypadł mi jako całość... Choć na tle Roanoke i tak wypada naprawdę nieźle.
Ja oglądam zazwyczaj na różnych streamingowych stronach modląc się o to by nie złapać żadnych wirusów ;] Nie wiem czy jest sens nawet podawać bo wszystkie te strony są do siebie podobne.

chocapic27

Dzisiaj na FOX Polska o 23.00

dawitekss

zapowiada sie tym razem że Sarah Paulson nie ma tak irytującej roli jak w prawie każdym sezonie więc może będzie dobrze

dawitekss

Z jednej strony jest sporo przyjemnego mroku, trochę przytłaczającej atmosfery a z drugiej alarmujący poziom nostalgii do sezonów 1-3 (czołówka mówi sama za siebie) i masa głupkowatego humoru typowego dla nowszych sezonów. Czyli jesteśmy w domu. :P Pierwsze luźne skojarzenia: Seksmisja i Salo 120 dni Sodomy. :D Na razie jest fajnie, całkiem obiecująco.

dawitekss

Jeny Coven najgorszym Ahs ...