PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=735470}
7,1 30 tys. ocen
7,1 10 1 30090
6,3 14 krytyków
American Horror Story: Hotel
powrót do forum serialu American Horror Story: Hotel

Wątek wampiryzmu bardzo oklepany, a szkoda, bo myślałam, że serial pokaże nam zupełnie inną, dziwaczną odsłonę tych stworzeń. Co do postaci, Kathy Bates znowu wylądowała jako zrozpaczona matka, a Wes dostał najnudniejszą rolę pod słońcem(ta jego groźna uroda aż prosi się o jakąś mocniejszą rolę, no ludzie). Na plus zdecydowanie muzyka i Lady Gaga, która pozytywnie mnie zaskoczyła. Na razie zapowiada się najgorszy sezon, ale zobaczymy co będzie dalej.

Haribari

Moim zdaniem robi się coraz ciekawiej, własnie motyw wampirów wcale nie jest oklepany.

ocenił(a) serial na 10
joannacwi

Ciekawe, czy połączą wirus, o którym wspominała Gaga, z lekarską wiedzą pani Sevigny?

ocenił(a) serial na 10
mmm_kuzba

Nieźle to połączyli :)

ocenił(a) serial na 9
Haribari

Najgorszy ? chyba przespałaś 3 i przedstawienie nasoletnich czarownic :)
Jak dla mnie, przez klimat i muzykę, jeden z lepszych sezonów .
W kwestii wampiryzmu dlaczego oklepany ? proszę pokaż mi film gdzie przedstawiono je w klimatach opery mydlanej ? poza Dark Shadows oczywiście

Maggots

do tego były tylko 2 odcinki,pewnie później będzie to bardziej opisane

ocenił(a) serial na 9
joannacwi

Zdecydowanie, mam ogromną nadzieję ! Poza tym jeśli pod sceny z wampirami podłożona będzie taką muzyka to mogą robić cokolwiek a ją i tak będę szczęśliwy.

Haribari

Wątek wampiryzmu moim zdaniem również jest oklepany, został w popkulturze wykorzystany aż w nadmiarze, ale akurat tutaj twórcy pokazali wampiry w sposób bardziej realistyczny, co jest nawet ciekawe. Moim zdaniem nie powinniśmy mówić, czy najlepszy, czy najgorszy, póki się nie skończy. Ciężko mu będzie przebić Freak Show (w byciu najgorszym sezonem :P)

Xardas11

Jak dla mnie wątek wampirów jak najbardziej na plus - ukazali to w bardzo fajny sposób. Klimat hotelu i muzyka 10/10. Postacie też wydają się ciekawe, ale zobaczymy w dalszych epizodach jak się rozwinie fabuła. POzytywne zaskoczenie po nieudanym FS