Orientuje się ktoś kiedy pojawią się polskie napisy do reszty odcinków? Bo jak na razie to jest tylko na 8 odcinków
Ten lektor jest beznadziejny. Zresztą wszystkie sezony AHS oglądałem z napisami, o teraz mam sie przerzucić na lektor? Jakos tak nie bardzo.
ja hotel mam z bardzo dobrym lektorem wiem ze jest wersja jakimś lektorem beznadziejnym ale ja mam z tym lepszym
Napewno wrzucą, ale może za jakiś miesiąc, nie wiem. Nie zależy mi zbytnio, mam wiele innych filmów/seriali do oglądania :)
Jest maj a nadal brak reszty napisów, więc moim rozwiązaniem było ściągnięcie napisów angielskich. Wszystko zrozumiałam chociaż mój ang jest średnioprzeciętny, napisy służyły mi tylko wtedy, gdy szybko mówili lub z akcentem (czyli może ze 3 razy na każdy odcinek). Sądzę, że to dobre rozwiązanie dla osób przeciwnych dubbingowi. Nie ma co się bać ang napisów, na upartego można zapauzować i przetłumaczyć słówko, jak ktoś jest nadgorliwy, lub po prostu oglądać! gra aktorska (choć nie najwyższych lotów) oddaje klimat i treść.