PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=735470}
7,1 30 tys. ocen
7,1 10 1 30090
6,3 14 krytyków
American Horror Story: Hotel
powrót do forum serialu American Horror Story: Hotel

Napisy

ocenił(a) serial na 8

Orientuje się ktoś kiedy pojawią się polskie napisy do reszty odcinków? Bo jak na razie to jest tylko na 8 odcinków

ocenił(a) serial na 10
Ciasteczkowyyy

Wszystkie odcinki są do ściągnięcia z lektorem nie trzeba oglądać z napisami

ocenił(a) serial na 8
slayer6

Każdy ma swój gust i ja jednak wolę oglądać filmy i serial z napisami :P

slayer6

Ten lektor jest beznadziejny. Zresztą wszystkie sezony AHS oglądałem z napisami, o teraz mam sie przerzucić na lektor? Jakos tak nie bardzo.

ocenił(a) serial na 10
filmowy_laufer

ja hotel mam z bardzo dobrym lektorem wiem ze jest wersja jakimś lektorem beznadziejnym ale ja mam z tym lepszym

slayer6

Poczekam na napisy, nie śpieszy mi się :D

ocenił(a) serial na 6
filmowy_laufer

o ile ktoś wrzuci :/

Donnie_D_

Napewno wrzucą, ale może za jakiś miesiąc, nie wiem. Nie zależy mi zbytnio, mam wiele innych filmów/seriali do oglądania :)

Donnie_D_

Napisów jak nie było tak nie ma.

ocenił(a) serial na 7
Adorianu

dalej brak... lektor psuje caly efekt wg mnie- "zaglusza" gre aktorka

slayer6

Jest maj a nadal brak reszty napisów, więc moim rozwiązaniem było ściągnięcie napisów angielskich. Wszystko zrozumiałam chociaż mój ang jest średnioprzeciętny, napisy służyły mi tylko wtedy, gdy szybko mówili lub z akcentem (czyli może ze 3 razy na każdy odcinek). Sądzę, że to dobre rozwiązanie dla osób przeciwnych dubbingowi. Nie ma co się bać ang napisów, na upartego można zapauzować i przetłumaczyć słówko, jak ktoś jest nadgorliwy, lub po prostu oglądać! gra aktorska (choć nie najwyższych lotów) oddaje klimat i treść.