PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=735470}
7,1 30 tys. ocen
7,1 10 1 30090
6,3 14 krytyków
American Horror Story: Hotel
powrót do forum serialu American Horror Story: Hotel

Słuchajcie czy trzeba obejrzeć wszystkie sezony czy moge zacząć od tego?? To powiązane historie??

burakulka

nie nie trzeba:)

ocenił(a) serial na 8
sentia

dzieki:)

burakulka

Nie popełniaj tego błędu co ja. Zobacz sobie chociaż drugi sezon który jest wybitny.

ocenił(a) serial na 8
jacob_filmweb

Tylko teraz mam szanse zacząć na foxie , a wogole nie jestem przekonana czy to serial dla mnie...może on jest straszny:) generalnie nigdy się na niego nie skusiałam bo nie oglądam horrorów.

burakulka

Ja też nie lubię horrorów a serial uwielbiam. W American Horror Story chodzi o świetny klimat, aktorów i fabułę. Zaczynaj śmiało.

ocenił(a) serial na 8
jacob_filmweb

wczoraj ogladam pierwsze odcinek....jak mozna twierdzic ze to nie jest horror...dobra nie ogladalam moze przez palce ukryta pod kołdrą, ale to tej pory jestem zniesmaczona:/ Czy cały serial bedzie w tym klimacie ( oczy w szklance i gwałty analne) czy to tylko taki poczatek? Jak poprzednie sezony??

burakulka

Nie jestem w stanie stwierdzić jak będzie dalej w tym sezonie "Hotel" :) Jeżeli chcesz taki mniej obrzydliwy sezon to zobacz sobie serie 3 "Coven" :)

burakulka

Hmmm... Ponoć historie są powiązane i to ma wyjść w 5 sezonie, ale tak do tej pory, to były trzy które łączyły czwarty i drugi sezon.
Polecam oglądać sezony: w taki sposób 3-1-4-2 :)

ocenił(a) serial na 7
filmowy_laufer

Jedyne powiązanie na tę chwilę to postać Pepper z drugiego sezonu, która była także członkiem trupy z czwartego sezonu.
Nie wiem czy to prawda, ale podobno kobieta która oprowadza mężczyznę z synem po hotelu z piątego sezonu to ta sama, która sprzedała dom rodzinie z sezonu pierwszego :P

Chodziły tez słuchy, że zakonnica, którą grała Lange w drugim sezonie to siostra właścicielki trupy z czwartego sezonu, ale to raczej wątpliwe ;)

Zobaczymy co Murphy nawiąże czymś jeszcze w piątym sezonie do pozostałych części :P

SilverP

Nie, 2 i 4 sezon łączy Pepper, siostra Mary i doktor Arden :)

ocenił(a) serial na 7
filmowy_laufer

a no tak. zapomniałem jeszcze o siostrze Mary, gdzie oprócz drugiego sezonu wystąpiła w czwartym.
Doktor arden był w czwartym sezonie? chyba o czymś zapomniałem. Kiedy dokładnie?

SilverP

To chyba wtedy gdy Elsa opowiadała o utracie nóg ;)

burakulka

w 4 było małe nawiązanie do sezonu 2.

ocenił(a) serial na 10
burakulka

https://www.youtube.com/watch?v=D-X3SYRYjd0#t=658.956222