PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=735470}
7,1 30 tys. ocen
7,1 10 1 30113
6,3 14 krytyków
American Horror Story: Hotel
powrót do forum serialu American Horror Story: Hotel

Muszę przyznać, iż jestem pozytywnie zaskoczona 5 sezonem AHS, a tym bardziej rolą Lady Gagi. Ona ma to coś mrocznego i fascynującego w sobie w tym serialu, potrafi pobudzić moje zmysły ;) nie powiem, z chęcią zagrałabym z Nią jakąś seksowną rolę :D

Devildesh

zgadzam się jest mega seksowna,mimo pewnych niedostatków urody....jest idealna w tej roli, mnie zaskoczył Matt Bomer jako hetero wampir ocieka seksem...

ocenił(a) serial na 8
joannacwi

Ja nawet nie wiedziałam, że On jest gejem w życiu prywatnym ;) co do Gagi masz rację ;)

joannacwi

To nie są niedostatki, ona ma urodę niekonwencjonalną, bardzo niejednoznaczną. Potrafi wyglądać niesamowicie delikatnie i niewinnie, kiedy nie ma na twarzy ostrego makijażu (sceny z Tristanem i wtedy jak rzuca Donovana). Innym razem wygląda jak seksowna, krwiożercza femme fatale, to znowu jak duch lub upiór (scena z Liz Taylor). Zasługa charakteryzacji i mimiki, którą Gaga ma świetnie opanowaną. Grając osobę, która jest zimna i stara się nie okazywać uczuć, lub po prostu przeżyła tyle, że tych uczuć jest pozbawiona, umiejętność pokazywania tak wyraźnie detali jest naprawdę czymś godnym podziwu. Wiele osób patrzy na nią z uprzedzeniem, ale mnie osobiście porwała jej postać, zahipnotyzowała. Uwielbiam tego typu postacie

ocenił(a) serial na 8
Xardas11

Xardas11
Genialnie ujęty opis Lady Gagi, mi nie chodziło w potwierdzeniu słów Joannacwi, ze ma niedostatki urody, tylko że jest niesamowicie seksowna. A tymbardziej nie mam uprzedzeń wobec Gagi, wręcz Ją lubię za to, że właśnie min. jest taka czarująca i hipnotyzująca, najbardziej w roli Elizabeth w AHS 5.

Devildesh

Rozumiem, dlatego dałem odpowiedź do posta joannacwi. Pisałem bardzo ogólnie o widzach AHS, którzy komentują Gagę. Jedni są zachwyceni, inni nie, ale ci drudzy zazwyczaj nie lubią jej nie ze względu na to, że gra źle lub że nie nadaje się do tej roli, tylko przez wzgląd na jej ostry, sceniczny wizerunek. Wiele razy jej wyczyny były spektakularne, godne podziwu, innym razem przesadzała w drugą stronę i nie podobało mi się to w ogóle, ale tutaj mowa o serialu i na tej podstawie powinniśmy ją tutaj oceniać.