PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=735470}
7,1 30 tys. ocen
7,1 10 1 30203
6,3 14 krytyków
American Horror Story: Hotel
powrót do forum serialu American Horror Story: Hotel

Ktoś coś zauważył w ostatnich odcinkach? Mi w oczy rzuciło się "pożegnanie" Iris - motyw zwierząt i przyrody, opakowanie podpałki do ognisk i dialog z misiem Yogi. Może jakiś backwood slasher lub animal attack, lub miks obu tych podatunków szykują?
Co sądzicie?

ocenił(a) serial na 5
matti87

Myślę, że to byłby doskonały gwóźdź do trumny antologii, która miała świetny początek, a aktualnie jest pochłaniana przez coraz większą nudę i chaos.

ocenił(a) serial na 5
Iraheta

Jak większość seriali z każdym kolejnym sezonem :(

matti87

R.Murphy póki co nie ujawnił motywu kolejnego sezonu. Powiedział tyle że ma dwie koncepcje i nie wie jeszcze, na którą się zdecyduje. Wiadomo, że w kolejnym serialu pojawi się obsada z Hotelu. Prawdopodobnie bez Chloë Sevigny, ale za to z E.Roberts, która na myśl o współpracy z Lady Gaga siusia w majtki. Tyle.

Co do spekulacji, ludzie mówią jeszcze o cmentarzu, ale na moje żadnych wskazówek w hotelu nie ukrył (jasne, po tym jak twórcy ogłoszą temat, to nagle każdego oświeci, że w odcinku 5, scenie 2 ktoś nosił białą bluzkę i to było ewidentnie wskazówką do czegoś tamXD).

Jestem niespokojny o losy ukochanego serialu.

ocenił(a) serial na 5
Before

Przychodzi mi też do głowy jakaś szkoła... Odnośnie córki Johna Lowe był jakaś napominana.... Ale serio, kto trzyma prochy syna w puszce po podpałce? Coś mi tu śmierdzi. Tylko nijak mi się to nie wiąże z teorią tego, że pomysł na ten sezon jest ukryty w pierwszym sezonie.

matti87

Ryan powiedział w wywiadzie dużo wcześniej, że oryginalny pomysł na sezon 6 jest ukryty w pierwszym sezonie.