PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=735470}
7,1 30 tys. ocen
7,1 10 1 30090
6,3 14 krytyków
American Horror Story: Hotel
powrót do forum serialu American Horror Story: Hotel

(tym którego tropi policja w współczesności) okaże się nasz detektyw. Oczywiście nie zdaje sobie z tego sprawy na razie. Pewnie coś mu się poprzestawiało po zaginięciu syna... Taka moja hipoteza :P

Monika1514

Też tak obstawiałem już od 2 odcinka, a po odcinku 5 jestem tego 100% pewny ;]

Monika1514

Bardzo prawdopodobne.

Monika1514

Ja też tak uważam. Nasz detektyw w hotelu bedzie nowym, wspolczesnym Marchem, a żonka nową "matką" dzieci, po zabiciu Hrabiny przez jej byłego i tę aktorkę.

Monika1514

wszyscy obstawiają detektywa Johna Lowe jako mordercę. ja mam nadzieję, że jednak okaże się mordercą kto inny, bo to by oznaczało, że cały element zaskoczenia szlag trafił;p poza tym John to moja ulubiona postać w AHS Hotel - no, jedna z ulubionych ;3

ocenił(a) serial na 8
isobel

ja za nim osobiście nie przepadam. Raz ,że z charakteru jakiś ci**powaty to w dodatku czasem gra jakoś strasznie nienaturalnie. W ostatnim odcinku dopiero coś pokazał. Tak czy siak wg w Hotelu jest za dużo wątków i za dużo postaci. Trudno to ogarnąć

Monika1514

Ciesz się, że nie jest tak jak w Grze o tron :p

ocenił(a) serial na 8
filmowy_laufer

haha w sumie. Ale seks ,krew i śmierć w zasadzie je łączy. Jak nie ma jak wątku dalej prowadzić ktoś musi kogoś przelecieć

ocenił(a) serial na 10
isobel

Ja tam Kocham i uwielbiam Gagunie Hrabine :)

slayer6

ja też uwielbiam Gagę - jako Hrabina wymiata. idealnie pasuje do AHS ;) ogółem mam kilka ulubionych postaci w tym sezonie.

ocenił(a) serial na 10
Monika1514

Możesz mieć racje też mi to dało do zrozumienia po tym jak duchy zaprosiły go na noc diabła noc największych seryjnych morderców. Myślę że masz racje, ale zobaczymy

Monika1514

No i się okazało :)

Monika1514

Kurcze za wcześnie o tym poinformowali.... o czym będą kolejne odcinki kto zostanie następnym wampirem a kto zginie?

ocenił(a) serial na 8
kuki7

cóż.. triumfuje na razie :) zostały dwa grzechy, nasz policjant jest świadomy, cała historia nabiera rozpędu. Mamy jeszcze nierozwiązaną sprawę z nowymi(starymi) wampirami tj. Valentino i jego żony. Pewnie po latach będą chcieli zemsty.
Prawdopodobnie również nasz detektyw będzie chciał zabić swoją żonę co nie spodoba się Hrabinie. Do tego mamy jej byłą kochankę która usiłuje ją zabić oraz niedoszłego męża-geja który nie ogarnia całego syfu tego hotelu :) tak więc jest co tworzyć

Monika1514

Oby nie zmarnowali potencjału bo serial właśnie nabiera tempa i zaczyna być ciekawie. Trailer 9 odcinka mnie niesamowicie zachęcił. Mam nadzieję, że tego nie spier...

ocenił(a) serial na 8
Monika1514

Bingo xD

ocenił(a) serial na 6
BozekVooDoo

Bingo:)