PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=735470}
7,1 30 tys. ocen
7,1 10 1 30090
6,3 14 krytyków
American Horror Story: Hotel
powrót do forum serialu American Horror Story: Hotel

wizualnie wymiata

ocenił(a) serial na 8

Warto obejrzeć ten sezon dla kostiumów, scenografii, makijaży i dla Denisa O'Hare, który jest tutaj absolutnie piiijękny. Niestety, nadal nie wiem, za co Gaga dostała tego globa, bo nie jest tutaj niczym więcej niż kolejną wersją postaci ze swoich teledysków "mother monster", demoniczną divą, według mnie na 100% należał się on całej ekipie, która ją ubierała, malowała i czesała, bo efekt ich pracy jest naprawdę obłędny. Genialna muzyka, połączenie muzyki z obrazem: ta scena, kiedy Gaga wchodzi w sukni ślubnej i lecą pierwsze takty "Lulaby" zmasakrowała mnie doszczętnie.
Kompletną pomyłką było obsadzenie Evana Petersa w roli bezwzględnego psychopaty, szkoda, lubię chłopaka, ma energię i charyzmę gwiazdy rocka, niestety w tej roli zupełnie się nie odnalazł.
Cała historia jest takim konglomeratem, który chce być trochę horrorem, trochę groteską, a trochę dramatem rodzinnym, niby w sumie standard w AHS-ach, jednak przez swoją niespójność i dość chaotyczne nagromadzenie wątków ostatecznie nie wywołała we mnie większych emocji.

omnia

Właśnie Evan był najlepszy....

ocenił(a) serial na 8
joannacwi

Gdyż? :)

omnia

charyzma,urok, akcent ..... nie każdy seryjny morderca ma fizjonomie ramireza, Evan wcielił się w postać całkowicie odmienną od poprzednich i był po prostu ujmujący a jednocześnie zaskakujący

ocenił(a) serial na 8
joannacwi

Nie chodzi o wygląd zupełnie, niestety tutaj wydał mi się śmieszny, z tym nieznośnym głosem i dziwną manierą, był trochę jak taki sen grzecznego chłopca, któremu nigdy w życiu nie przytrafiło się nic przykrego o tym, jak mógłby wyglądać seryjny morderca. Niewiarygodny, groteskowy. Nie wiem, może taki właśnie miał być, ale jakoś trudno mi było uwierzyć w charyzmę tej postaci, która przecież namieszała w głowie oddanemu bez reszty swojej robocie stróżowi prawa sprowadziła go na drogę przestępstwa, przez cały czas zastanawiałam się, jak mu się to do diabła udało :).

omnia

Dokładnie oddałaś moje myśli na temat roli Petersa :D