PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=735470}
7,1 30 tys. ocen
7,1 10 1 30061
6,3 14 krytyków
American Horror Story: Hotel
powrót do forum serialu American Horror Story: Hotel

wszędzie geje

ocenił(a) serial na 6

Nie przeszkadza wam, że w serialu jest tyle wątków homoseksualnych?
Dodam że, scena z wlewaniem kwasu do mózgu po to żeby zrobić sobie warzywko z człowieka było ostro poje** , nie sądzicie?

Jinno

1. Mi to nie przeszkadza
2. No i chyba o to chodzi w tym serialu?

ocenił(a) serial na 6
sentia

Oglądałem jedynie 1 sezon z całej serii, więc może takie motywy to norma, ale mi osobiście wydało się wyjątkowo chory zwłaszcza w momencie, gdy ten psychol, powiedział, coś w rodzaju- Teraz będziemy razem na zawsze :))

Jinno

Akurat jeśli chodzi o tą postać to musiała być przedstawiona jako gej, ponieważ naprawdę istniała i była homo :) Jeffrey Dahmer gwałcił i zabijał młodych chłopców, i naprawdę wiercił im otwory w głowach i nalewał do nich kwas solny.
Tak btw to byłam pod wrażeniem jak dobrze go odwzorowali :D
http://41.media.tumblr.com/3a99a6cc8d6debf45db08de36bb87651/tumblr_n8poi4dc7t1td odf8o1_500.jpg

Jinno

a no tak. Ryan Murphy - jeden z twórców serialu - prywatnie jest gejem. gdy leciało "Glee" (jego kolejny serial) wielu narzekało na gloryfikację gejów i to, ze za bardzo skupiają się na wątkach homoseksualistów. mi osobiście takie wątki w ogóle nie przeszkadzają, trzeba się liczyć z faktem, że jeżeli serial jest Ryana Murphy'ego to raczej na pewno pojawi się wątek homoseksualny. nie przypominam sobie żeby takowy był w 3 sezonie AHS, 4 sezonu w ogóle nie oglądałam. a dlaczego oglądasz tak niechronologicznie AHS? :)