7,7 91 tys. ocen
7,7 10 1 90700
6,7 21 krytyków
American Horror Story
powrót do forum serialu American Horror Story

A H S

ocenił(a) serial na 3

Jestem po pierwszym odcinku, poproszę o spoiler kto bzyknął jego żonę,w tym czarnym stroju i jak już to z kim była w tej ciąży..
Z góry dziękuje.

jasiu406

To był Tate ;) i uważam ze serial jest bardzo fajny ;p

ocenił(a) serial na 3
mniamtruskafka

Dziękuję za opowiedz, tak myślałem.

ocenił(a) serial na 3
jasiu406

Oceniłem go po pierwszym odcinku, gość ma przed sobą stara babcie on widzi ją to jako młodą ją w wieku 24 lat(widzowie tak samo widzą ładne nogi podwiązka te bzdety a tu za chwilę babcia) ja nie mogę,,! Ten Tate jej puka żonę już an wstępie, łażą im po domu nachalni sąsiedzi, naciągany wku..wiający odpychający, nie dopuszczę siebie do obejrzenia kolejnych

ocenił(a) serial na 5
jasiu406

Żałosne jednym słowem. Nigdy nie powinno się oceniać całości po jednym odcinku. :)

ocenił(a) serial na 3
CasperChase

wiem że nie, ale tak postanowiłem, mój wybór, dalej i tak było by ten o mamy przywidzenia, córa coraz gorsza, matka na łeb nie długo dostanie, na samym końcu uciekną , nie interesuje mnie ten film.

ocenił(a) serial na 5
jasiu406

Po pierwsze to serial, nie film. Po drugie każdy odcinek zaskakuje i przeraża zarazem, więc nie rozumiem, o co ci chodzi. Nieprzewidywalny ot co.

ocenił(a) serial na 3
CasperChase

Ta jasne .
Serial popularną formą rozrywki filmu, z wiki.
i bez dziecinnych uwag ok?

ocenił(a) serial na 7
jasiu406

No to nie bardzo udało ci się przewidzieć jak potoczy się ten serial :P

ocenił(a) serial na 3
blysk_2

he, nie kuś kolego nie kuś bo jeszcze zechce go obejrzeć.:P

jasiu406

najpierw obejrzyj, potem oceniaj
blysk_2 ma rację !!

ocenił(a) serial na 8
jasiu406

Ja polecam odpuścić sobie 1 sezon i od razu zabrać się za drugi, Asylum. ;)

ocenił(a) serial na 3
martis999

No widzę że ma leprze opinie i same komentarze lepiej brzmią , filmweb tez mi podpowiada że jest lepszy w moim guście sezon 2 dzięki martis999 może się skusze na 2 sezon.
Jak na razie jestem zafascynowany The Walking Dead , polecam ten serial tobie....... Koniecznie.
A trafiłem tutaj na A H S bo właśnie pytałem który film lub serial jest podobny do T W D i ktoś mi podał że A H S jest podobny co się okazało bzdurą, ale zobaczę jak z tym 2 sezonem.
pozdro.

ocenił(a) serial na 8
jasiu406

Za TWD się już od bardzo dawno zabieram - wysoko plasuje się w rankingach popularności, tematyka wydaje się ciekawa no a poza tym reżyseria znakomita! Ale nawet ja, znająca same opisy i wypowiedzi innych, nie powiedziałabym, żeby to było podobne do AHS :o
Pierwszy sezon mnie zainteresował głównie dlatego, że było to coś nowego, ale raczej nie obejrzę go podobnie, a nawet gdybym to kiedykolwiek zrobiła, to chyba tylko z powodu Tejcika. Ogólnie historia się trochę mało trzymała kupy, ale za to trzeba przyznać, że sezon miał niepowtarzalny klimat - zło, które aż bije z ekranu i ogarnia widza. Jak kto lubi, mi to nie do końca pasowało, wpędzało w uczucie beznadziei. :D

Dwójka za to wciągnęła mnie od pierwszego odcinka i zdążyłam obejrzeć wszystkie 13 epizodów już 2 razy w dość krótkim czasie, głównie dlatego, że postacie są świetne i lepiej wykreowane niż wcześniej (co nie oznacza, że w jedynce było z tym źle). Historia mnie bardziej porwała, no a poza tym kocham produkcje skłaniające do refleksji, skupiające się na psychice ludzkiej: czego pragniemy i do czego się posuniemy, by to osiągnąć, to, że popełniamy błędy, które okazują się szkodzić nie tylko ludziom wokół, ale też nam, że warto się czasem zastanowić nad odcieniami szarości - i przede wszystkim, czy jesteśmy słusznie przekonani, że to my gramy rolę ofiary i czy przypadkiem sami nie okazujemy się "tymi złymi"... Genialne trzymanie w napięciu i to, jak czasem niczym w kalejdoskopie zmienia się nasze nastawienie do postaci, kiedy poznajemy je coraz głębiej, i głębiej... Jak to czasem okazuje się z ludźmi - nie każdy jest białym bez skazy albo czarnym bez jakiejkolwiek dozy światła. A na koniec możemy zastanowić się nad wszystkim w całości i zdecydować, jak odniesiemy się do każdego z bohaterów - możemy być niczym Bóg widzący wszystko i wszystkich, do którego należy osąd. I przekonać się, że w takim razie Bóg nie ma takiego łatwego życia. :D

Dobra, może się trochę zapędziłam. xD Ale w każdym razie myślę, że zwolennika klimatu sama porywająca fabuła wciągnie bez reszty ;)

jasiu406

po pierwszym odcinku supernatural rowniez mozna przewidziec wszystkie 8 sezonow, prawda?

ocenił(a) serial na 3
platyna_2

tak do końca to nie wiem czy prawda, ale wole oprzeć się na opinii martis999, bo naprawdę 1wszy sezon jest dla mnie mało interesujący.

jasiu406

dla mnie tez był po 2 odcinkach i go odstawilam. potem przyjaciolka mnie namowila bym jednak obejrzała caly sezon, tak tez zrobilam gdy znalazlam czas. podobały mi sie nawiazania do prawdziwych wydarzen: masakra w columbine high school czy tez przypadek jakze nam wszystkim znanej jedynie z powodu bestialskiego morderstwa Elizabeth Short.

ocenił(a) serial na 7
platyna_2

Ja miałem podobnie z pierwszym sezonem po dwóch odcinkach odpuściłem ale po dłuższym czasie powróciłem i nie żałuję drugi sezon lepszy ale nie jest to jakaś wielka deklasacja w mojej opinii .

jasiu406

Tak, na pewno jest LEPRZY... Boże...

smiles

Może lepSZy?

Karesia

No nie gadaj!