PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616381}
7,7 90 tys. ocen
7,7 10 1 90375
6,6 29 krytyków
American Horror Story
powrót do forum serialu American Horror Story

Macie może jakieś info o czym będzie następny? Bo ten zakończył się bardzo interesująco i
szkoda by było gdyby nie pokazali czy rzeczywiście zamknęli Briarcliff i czy syn Lany o ile nim jest,
zabił matkę.

ocenił(a) serial na 6
middleaged

To nie był ostatni odcinek. Został jeszcze jeden, zresztą w internecie jest już promo.

Dorba92

Naprawde? Gdzies wyczytalam ze zaplanowanych bylo 12 odcinkow. No to bylam w bledzie i ciesze sie ze jednak bedzie jakies rozwiazanie .

ocenił(a) serial na 10
middleaged

13 odcinków. niestety...
rozczarował mnie ten sezon strasznie :( nie umywa się do pierwszego...
a tu jeszcze trzeci będzie...

alieneczka

Mi sie wlasnie bardzo podobal ten sezon i czekam na wiecej. Wyobraznia autorów i scenarzystów a takze calej ekipy jest wielka i mysle ze nastepny sezon dorowna poprzednim.

ocenił(a) serial na 6
alieneczka

Ostatnie odcinki są moim zdaniem kiepskie. Brak pomysłu i jakiś taki ogólny nieład. Mam tylko nadzieję, że nie zepsują tego do końca i chociaż Jude wyciągną z Briarcliff (ostatnio jakoś ją polubiłam). No chyba, że >>>UWAGA MOŻLIWY SPOILER!!!<<< tak jak ktoś napisał, wszystko okaże się jedną wielką ściemą eksperymentujących kosmitów lub wymysłem Lany. Zobaczymy :))

ocenił(a) serial na 10
Dorba92

jeśli będzie tak jak piszesz to jeszcze... i liczę na bardzo zaskakujące zakońcenie
bo póki co mam wrażenie, że nie mieli wcale pomysłu na ten sezon, a w ost. odc strasznie namieszali :(