Uwaga, możliwy SPOILER.
W drugim odcinku, a dosadnie podczas rozmowy z Vivien w kuchni, gdy "dzieliły" słynną
babeczkę dla Violet, Constance wspomina, że ma czwórkę dzieci, niestety tylko jedno z nich
jest "normalne". Z tego, co wyłapałam z serialu jej dzieci to : Tate (ten udany), Adelaide
(Addy, chora na zespół Downa) i Beauregard (zamieszkujący strych). Co z czwartym
dzieckiem? Dlaczego nie zostało wspomniane (a może nie wyłapałam?) i czy jest możliwość, że skoro Jessica Lange i Evan Peters wracają w drugim sezonie, to będzie
nawiązanie do przemilczanego potomka?
rzeczywiście ja też nie przypominam sobie nic na temat czwartego dziecka Constance. myślę, że nie, bo przecież oni będą grali całkowicie inne postacie, więc pewnie nie będzie żadnego nawiązania. ale może jednak się mylę, kto wie ;)
Mają się wcielić w zupełnie inne postacie? Cholera, nie słyszałam. Szkoda, miałam nadzieję zobaczyć dalsze losy Antychrysta i Constance i myślałam, że może jakoś to połączą z przemilczanym dzieciakiem.
Drugi sezon ma się rozgrywać w latach 60-tych, więc Tate'a jeszcze nawet w planach wtedy nie było ;) A ja nie żałuję, że nie zostanie pociągnięty wątek z pierwszego sezonu, nie ma to jak nuta własnych domniemań, jak to się wszystko mogło dalej potoczyć :)
w drugim sezonie jessica lange będzie grała zakonnicę- właścicielkę zakładu dla umysłowo chorych przestępców, a evan peters będzie grał nowego więźnia oskarżonego o zamordowanie własnej żony.
http://3.bp.blogspot.com/-ZqCelgUIwT8/To2X873kfUI/AAAAAAAAAQA/H1iMSAclQao/s1600/ American-Horror-Story.png to również dziecko Constance. To nie Adelaide tylko jej siostra.
To jest Adelaide, z pewnością. Współczesna Addie ma około trzydziestu-czterdziestu lat, po osobach z zespołem downa ciężko jest poznać ich wiek, ale nawet sama Constance wspomina w którymś odcinku, że poświęciła jej trzydzieści lat życia. Poza tym Addie we współczesnych czasach, gdy odwiedza dom, powtarza to samo, co powiedziała bliźniakom, gdy byli mali : "You're gonna die here."
Hmm, w sumie po trailerach powinnam się domyślić, że historia będzie dotyczyć jakiegoś zakładu dla obłąkanych. Cholera, zapowiada się nawet lepiej niż pierwszy sezon, mam nadzieję, że nie zawiodą.
dokładnie, to jest Adelaide.
ja też mam taką nadzieję, już nie mogę się doczekać pierwszego odcinka :D
No to może Constance straciła swoje czwarte dziecko przy porodzie? Wydaje mi się, że wspominała coś o stracie dziecka, nie wiem.
Strata dziecka odnosiła się do Tate'a. Tego, że oddalił się od niej emocjonalnie, no a potem zginął dość tragicznie. To czwarte dziecko pozostaje pewnie jakimś niedociągnięciem, tudzież może furtką na AHS3?
Na stronie wikii do AHS pojawia się wzmianka, że scenarzysta finałowego sezonu zdradził w jakimś wywiadzie, że scena, w której Constance wygłaszała monolog w zakładzie fryzjerskim wspominała o tym czwartym dziecku, ale zostało to wycięte. Tutaj podstrona z teoriami http://americanhorrorstory.wikia.com/wiki/Constance_Langdon/Theories