Nurtuje mnie jedna rzecz. Kim jest czwarte dziecko Constance? Sama przyznała w pilocie, że ma czwórke dzieci, a więc Tate, Addie, Beau przebywający na strychu i ... ? Czy ta kwestia została wyjaśniona? Macie może jakieś typy, pomysły? Jestem pewna, że czwarte dziecko też jest w domu. A może, Infantata? W końcu nie jest pewne, że to 'dziecko' Nory, a wyjaśniałoby czemu pomagało Tateowi w nastraszeniu dziewczyny ze szkoły Violet.
Nie Inflanta to zdecydowanie posklejane dziecko Nory I Charlsa. W sumie motyw 4 dziecka Constance nie został wyjaśniony nie wiemy czy żyje czy też nie. Być może umarło zaraz po porodzie skoro nie zostało wprowadzone do fabuły. Było wiele sugestii na temat 4 dziecka że być może to bliźniak Tate jednak to też zostało obalone. Myślę że nie było aż tak istotne dlatego też go nie wprowadzili.
Mi się wydaje, że ona poroniła. W którymś odcinku mówiła do Vivien, że nie ma nic gorszego niż obietnica posiadania dziecka, która nie została spełniona, czy coś takiego.
Jak dla mnie o tym, że to małe coś jest dzieckiem Nory świadczy scena gdy to coś straszy małego Tate'a, wtedy ona mówi do niego Tadzik nie wolno ! Jakoś tak to leciało.
Natknęłam się, gdzieś na info., że czwartym dzieckiem Constance miał być albinos, ale wycięto sceny z jego udziałem.