Przyznać się bez bicia...kto ma fantazje związane z którymś z bohaterów tego serialu? co Was w nim/niej pociąga? pytam z ciekawości bo na jednym z forum AHS okazało się,że sporo jest takich osób.
no właśnie co jest w tych psycholach...związać się nikt by nie chciał ale z łóżka nie wyrzuci...;)
Ja tam ogólnie lubię psycholi. Masz rację, coś w nich jest. Ale Tate jest wyjątkowo przyciągający... ;D
Ja jestem dopiero po pierwszym odcinku [preferuję, gdy już cały sezon jest 'złożony w kupę' i wtedy zaczynam oglądać], dawkuję sobie jeden odcinek na jeden dzień- konkretnie wieczór, bo nie chcę żeby mi się za szybko skończył, w końcu tylko raz mogę go zobaczyć po raz pierwszy ;) W każdym bądź razie mogę powiedzieć, że już w trakcie pierwszej sceny z Tate'm pomyślałam o nim nieco... ujmijmy to tak, że w nietuzinkowy sposób :P Ma coś w sobie... ;)
Odkąd Tate okazał się dla mnie kompletnie niedopracowaną postacią, przestał mnie jarać...
Także nie mam o kim tutaj już fantazjować niestety;) Kochaś Constance zbyt rozmymłany.
Brak kandydatów, haha.
Violet tez myslała że Tate jest spoko, wkoncu sie bzykneli jako duchy, chociaz ona niewiedziala ze sie stała zjawą. To potem stwierdzila dziewczyna ze jednak chlopak jest zbyt popaprany i nie da mu sie pomoc :))
Ja osobiscie lubie Violet, nie pociaga jako kobieta mnie wcale ale jest mądra i dosyc ciekawa a to mi wystarcza zeby zobaczyc w niej kogos nie przeciętnego :)
Tate. Zdecydowanie Tate. Nie chodzi tylko o sam wygląd. Jest cholernie dziwny, nienormalny, wręcz psychiczny. Mam słabość do takich ludzi. Poza tym ma coś w sobie z Kurta Cobaina. No i ten jego grunge'owy styl i obłędne oczy. <3
Cóż. Jeśli zwracasz uwagę na 'typową' dziewczynę to oczywiste, że ona nie będzie zainteresowana kimś dziwnym, wręcz nienormalnym..
nie o to chodziło. Nie chcę tutaj zarzucać jakiegoś wątku o skomplikowanych osobowościach, temat dotyczył kisielu w majtach intermanki na widok Tatea...
niezaleznie od tego czy w serialu czy w rzeczywistosci - Chad/Zachary Quinto :)
bardzo sie ciesze, ze aktor pojawia sie tez w drugim sezonie. superciacho!