PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616381}
7,7 90 tys. ocen
7,7 10 1 90371
6,6 29 krytyków
American Horror Story
powrót do forum serialu American Horror Story

Jedna wielka patologia

użytkownik usunięty

Wywołuje u mnie obrzydzenie

świetnie,dziękujemy że się z nami podzieliłeś swoimi odczyciami

ocenił(a) serial na 9

najwidoczniej nie widziałeś jeszcze filmów typu "gore" czy "snuff" ...

paratrooper87

Widziałam gore, snuff i sa nie w moim typie, nie lubię filmów ktore obrzydzają, wolę takie które straszą! A w AHS denerwuje mnie to, że w 3 sezonie zamiast straszyć, wymyslaja jakieś durnoty typu gruba laska kopuluje z czlowiekiem-bykiem, albo matka obmacuje syna zombie ktory został ozywiony przez dwie czarownice, a potem ten ją zabija!Zamiast próbować szokowac widza, powinni postawić na lepszy scenariusz, bo niestety 3 sezon jest bardzo słaby. Taka Sabrina nastoletnia czarownica im wyszła

ocenił(a) serial na 7
milenasy

kogo gore obrzydza tego obrzydza... zdrowego psychicznie człowieka horror nie przestraszy , liczą się inne aspekty takie jak klimat i fabuła poza tym "tzw" rozkmina, ale takie durnoty jak to nazywasz też są potrzebne żeby się pośmiać, ja tam na horrorach się zawsze uśmieję bardziej niż na jakiejkolwiek właściwie komedii

ocenił(a) serial na 7

haha co za ciota

kryszti

i mowi to koles, który ma login 'kryszti'..

ocenił(a) serial na 7
zakl92

To żeś mi dowalił niesamowicie nie musisz się obrażać za prawdę każdy ma wiele wad ja na pewno więcej od ciebie to że jesteś najprawdopodobniej ciotą nie jest niczym strasznym

ocenił(a) serial na 5
kryszti

Poziom twojej wypowiedzi pozostawia wiele do życzenia. Zamiast się udzielać w tego typu wątkach, może kup sobie rybki (ponoć uspokajają, nie wiem jednak, czy podnoszą poziom IQ) i dorośnij.

ocenił(a) serial na 7
ustinja

Widzę że dajemy sobie złote rady. Sam musisz być niezłym debilem skoro oceniasz czyjeś IQ na podstawie lakonicznego postu. Ty wbiegnij pod pędzącego tira , możesz też się powiesić, ewentualnie podciąć żyły wtedy może ci się odechce dawać idiotyczne rady na forach. Nie da się ciebie potraktować poważnie więc nie odpowiem ci jak człowiekowi rozumnemu, nie uważasz że hipokryzją jest wytykanie komuś niskiego poziomu samemu przedstawiając jeszcze niższy? Kup sobie rybki i dorośnij? No k*rwa upośledzony przedszkolak wymyśliłby lepszy pocisk

ocenił(a) serial na 7
ustinja

zaprawdę powiadam ci kretynie poćwicz sarkazm

ocenił(a) serial na 5
kryszti

Nadal uważasz, że masz rację? Ja ci daję dobre rady, a ty się rzucasz, jakby ci ktoś w dupsko rozżarzony pogrzebacz wtykał. Nie chcę być niemiłA (tak, jestem dziewczyną, rada na przyszłość: zwracaj uwagę na nick, zanim obrazisz kogoś, bo kiedyś możesz źle trafić), po prostu uważam, że ludzie twojego pokroju nie powinni zabierać głosu.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 5
kryszti

Nie znam cię, owszem, ale po Twoich wypowiedziach wnioskuję, że jesteś osobą krzykliwą, niemiłą, ze skłonnościami do agresji, gburowatą i chamską. To nie ja obrażam cię tutaj, ty robisz to przez cały czas. Więc zanim znowu mnie zwyzywasz, zastanów się przez chwilę, czy pusta tępa idiotka nie zareagowałaby inaczej. Bo jeśli tak, jedno z nas powinno zostać zbanowane. I tą osobą nie jestem ja.

ocenił(a) serial na 7
ustinja

Wnioski przynajmniej w połowie trafne, jestem chamski i to z premedytacją i jestem z tego dumny... z tym że to że jestem chamski i niemiły dla WIĘKSZOŚCI ludzi nie definiuje tak naprawdę mojej osoby a już na pewno nie definuje mojego IQ, piszesz jakby istniała jakaś korelacja między chamstwem a inteligencją... może i istnieje ale to ludzi tępi kryją głupotę za fasadą obłudy i kultury. Jakby mieli banować za głupotę to conajmniej 90 % użytkowników zostałoby zbanowanych w tym pewnie i ja czego się nie wypieram , mimo mojej głupoty i tak czuję się przy niektórych jak Einstein... częściej niż bym chciał. Tak jesteś idiotką w sumie czy pustą to nie wiem ale że tępą to bazujących na twoich wypowiedziach wręcz pewnie, inteligentna dziewczyna by napisała coś mądrzejszego a nie moralizowała i poddawał jakiejś ułomnej pseudoanalizie obcego człowieka. Owszem obrażasz mnie swoimi głupimi żarcikami, mniej byś mnie obraziła gdybyś mnie obraziła w jakiś sposób który świadczyłby o tym że mam do czynienia z rozumnym rozmówcą. Nadal nie mam pojęcia z jakiego to powodu wypisujesz w moim kierunki te brednie i raczej to pozostanie dla mnie zagadką, mądrzysz się i mądrzysz a tak naprawdę nie masz nic do powiedzenia

ocenił(a) serial na 7
kryszti

Tak sobie czytam Twoje wywody i mam ochotę podsumować Cię jednym zdaniem: "Jesteś tępym burakiem i prostakiem o IQ skórki od banana" . Tak włśnie - tępym boczłowiek inteligentny nie szczyci się tym, że jest chamem i to właśnie definiuje Twoją inteligencję. Inteligentny człowiek będzie szyderczy ale nie chamski, bo coś sobą reprezentuje, Ty natomiast reprezentujesz sobą słomę w butach i g*no w głowie. Zrób wszystkim przysługę i zamiast pisać swoje wypociny idź się trzepnąć o sosenkę (najlepiej z dużej odległości z rozpędu).

ocenił(a) serial na 7
Leena_k

haha dzięki te słowa to dla mnie nobilitacja, ch*ja o mnie wiesz, a tak poza tym NIGDZIE nie napisałem że jestem inteligentny, ogólnie od całego twojego postu emanuje umysłowe ograniczenie więc szkoda na ciebie nerwów. Choćbym chciał nie umiem się zniżyć do twojego poziomu i nie będę cię oceniał, a już na pewno nie jednym zdaniem bo tylko idiota umie tak wszystko uprościć... choć ogólnie piszesz jak jakaś wybrakowana umysłowo 13 latka której procesy myślowe są raczej nikłe. I kto tu jestem prosty to nie wiem, to ty mnie oceniłaś jednym zdaniem i sądzisz że człowiek inteligentny nie może być chamski. Ostatnie czego pragnę to robić przysługi bezmózgom

Na serio nie rozumiem po co niektórzy kretyni do mnie piszą jak nie chcą prowadzić rozmowy tylko udowadniają jak są głupi, od ciebie nawet przez neta czuć analfabetyzm wtórny, nie rozumiesz moich postów to po prostu przejdź obok nich obojętnie a nie pi*rdolisz bezsensowne głupoty. No i ja umiem rozmawiać z ludźmi, ale rozmawiam jedynie z tymi choć trochę rozumnymi których niestety jest tak niewielu.

Tak jestem tępy i co z tego? Przynajmniej nie tak tępy że swojej tępoty nie widzę

ocenił(a) serial na 7
kryszti

Człowieku, nie chcesz być oceniany, nie oceniaj sam. W całej linii Twoich wypowiedzi nie potrafisz nic ponadto jak obrażanie innych użytkowników. Naprawdę, jeśli nie masz nic konkretnego do napisania na temat filmu nie zaśmiecaj forum postami o tym jak to osoba wypowiadająca jest, jak to ująłeś? A tak: ciotą. Znajdź sobie innych "rozumnych" swojego pokroju i poprowadźcie sobie rozmowę "na poziomie".
A co do rozumienia Twoich postów, co tu rozumieć, prostota wypowiedzi aż bije po twarzy, żenada i tyle.Obrażasz mnie tylko i wyłącznie dlatego, że ważyłam się nazwać się tępym burakiem, to nie ocena Twojej osoby, to wyłącznie obraz jaki przedstawiasz swoimi postami. Więc jeśli zamierzasz odpisać na moją wypowiedź po raz kolejny jakieś wypociny sugerujące, że jestem kretynką czy też pustą tępą idiotką, odpuść sobie, bo cokolwiek nie napiszesz tego wrażenia nie zatrzesz a wyłącznie pogłębisz.

ocenił(a) serial na 7
Leena_k

Ależ nie mam nic do oceniania mojej osoby ale nie tak debilnego. Twoja konkluzja o tym że nie potrafię niczego innego jak obrażanie użytkowników to kolejny symptom twojego ograniczenia umysłowego, nie masz pojęcia jak rozmawiam gdy chcę z kimś rozmawiać. W dupie to całe forum a ty co jakaś filmwebowa superbohaterka? Za to od ciebie bije hipokryzja bo ty jeszcze prostsza. Skoro nie chcesz być obrażana to po co na mnie od razu naskakujesz? Trudno żebym dbał o stylistykę w rozmowie z ludźmi których potencjalnie nie szanuję i to jeszcze na głupim forum. Nie nie obrażam cię że nazwałaś mnie tępym burakiem , właśnie o tym mówię nie rozumiesz nic a nic z tego co piszę, obrażam cię dlatego że myślisz że można ocenić osobę w jednym zdaniu, mam wiele wiele wiele więcej negatywnych cech niż to że jestem tępym burakiem i mi z tym dobrze, nie obrażam się na słowa innych bo mam do siebie dystans trudno żeby obchodziło mnie zdanie obcych ludzi, naprawdę możesz mnie uważać za najgorsze ścierwo, po prostu mam alergię na takie moralizowanie. Autor tematu też nie przedstawił nic konretnego, żadnej merytorycznej treści. Ogólnie chciałbym być prosty tymczasem wszędzie widzę ambiwalencję, choć ćwiczę w sobie egocentryzm jak mogę.

Poza tym ten typ to ciota to czemu się czepiasz? Nie wiem czemu ludzie mierzą mnie swoją miarą i myślą że nie widzę swoich wad, uważam się za wiele głupszego niż naprawdę jestem powinienem mieć wielokrotnie większe ego patrząc jacy idioci mnie otaczają

ocenił(a) serial na 7
kryszti

nie rozumiem może tego co piszesz ponieważ z logiką twoich wypowiedzi jest kiepsko np. "Za to od ciebie bije hipokryzja bo ty jeszcze prostsza." to zdanie nie ma ani ładu ani składu.
Nie mierze cie swoja miara, po prostu mam alergię na buractwo na forach. To jak człowiek rozmawia z innymi, niezależnie od tego czy uważa ich za głupszych czy nie, jest juz podstawą do ocenienia jego charakteru.

ocenił(a) serial na 7
Leena_k

Znowu hipokryzja, kobieta pisząca o logice(!) i rozumowaniem prostym jak drut wypomina mi obie te cechy... logika jest kiepska bo nie nadążasz za moimi skrótami myślowymi i rozumowaniem a ułatwiać niczego rozmówcom nie zamierzam ,a zaręczam że są osoby które z moją osobą problemu nie mają i mnie rozumieją. Po prostu myślimy na innym poziomie percepcji, nie mnie oceniać kto ma wyższy a kto nie, bo nie mamy o sobie pojęcia. A ja mam alergię na cioty,pseudomoralizatorów i idiotów którzy tylko pozornie mają coś do powiedzenia i tylko myślą że myślą. Nie tylko na forach jestem chamem w realu też, a internet właśnie służy między innymi do wylewania frustracji. Ogólnie to musisz przebywać z jakąś elitą umysłową w alternatywnej rzeczywistości skoro moje wypowiedzi bierzesz za personifikację prostoty ale to może właśnie dlatego że to ty jestes tak prosta? Ja w codziennym życiu spotykam się z taki debilami że czuję się jak jakaś wyższa forma inteligencji choć jestem kretynem. No w sumie masz rację możesz mnie oceniać i tak mam to w dupie. Ale jak już byś do mnie zagadała w stylu który pokazałby że masz jakiś rozum to bym zaczął rozmawiać , bo do tej pory to w tym wątku raczej rozmowy nie zacząłem bo i nie ma z kim. Jak już mnie obrazisz ale np z polotem i sensem jakimś to jeszcze ci podziękuję i docenię. Ale mówienie mizantropowi by zrobił przysługę społeczeństwu albo ten tekst o zaj*baniu w sosnę... już mogłaś wymyślić coś bardziej z polotem.

Przede wszystkim jednak sama oceniasz mnie na podstawie jakichś swoich ułomnych przesłanek a czepiasz się mnie że nazywam kolesia ciotą choć nią jest. Ocenianie ocenianiem, wielokrotnie gorsze jest nakazywanie, szczególnie kobiety mają taką irytującą tendencję... nic mi do tego nadal się możesz w superbohaterkę zwalczającą buractwo na forach w gruncie rzeczy tylko marnujesz czas wdawając się w jakieś debilne dyskusje jak ja, tylko w tym przypadku tą głupią imitację rozmowy (bo ja piszę słów 10 na twoje jedno a przecież jestem taki prosty) to ty sprowokowałaś i może już ją skończmy

Ty tak na poważnie? Co niby cię obrzydza?

użytkownik usunięty
iika

Brak poszanowania dla życia.

Strasznie zabawny jesteś. Zmień lepiej tematykę seriali czy filmów jakie oglądasz, bo raczej w żadnym, który ma być z założenia horrorem "poszanowania dla życia" nie znajdziesz. To tak jakbyś zaczął krytykować filmy fantasy za zbyt nierealistyczne sceny.

ocenił(a) serial na 7
iika

to jakiś nawiedzony świr, pewnie religie mu zrobiły sieczkę z mózgu

użytkownik usunięty
ocenił(a) serial na 7

oczywiście bez urazy trzeba umieć spojrzeć na siebie krytycznie, coś masz z głową a co to już nie wnikam

kryszti

Pewnie masz rację, gorszych bzdur dawno nie słyszałam i nawet nie wiem co trzeba mieć z głową żeby takie rzeczy pisać na forum publicznym, mam tylko nadzieję, że w rzeczywistości jest bardziej powściągliwy w wygłaszaniu swoich przemyśleń

ocenił(a) serial na 7
iika

Szczególnie na słabe jednostki takie jak niewątpliwie ta działa destrukcyjnie, tak trochę abstrahując to tysiące morderców stało się nimi między innymi przez religie, tak gardzą taką wielką patologią że sami zaczynają zabijać bo dostali misję od boga czyli głosów w ich głowie, potrafią one zrobić spustoszenie gorsze niż twarde dragi. Łatwo takiego wyczuć. Ogólnie to moim zdaniem każdy powinien mieć prawo do wygłaszania swojej nieważne jakby była głupia opinii ale też powinien się liczyć że inni mają prawo mieć to opinię za debilną, a już na głupim forum to w ogóle... cały świat to jedna wielka patologia a jego w oczy kłuje w horrorach które wręcz powinny być jak najbardziej odrealnione, schizowe i poryte. Po prostu to jakiś mięczak z potencjalną psychozą i to fakt, a ci na górze za stwierdzenie faktu atakują mnie pociskami rodem z podstawówki.

kryszti

Oczywiście, że tak religia zawsze działa destrukcyjnie na najbardziej slabe jednostki, którymi może sterować jak przysłowiowymi marionetkami i robi z nimi co chce. Co do wygłaszania własnych opinii to niby masz rację, ale jak ja czytam takie farmazony to aż słabo mi się robi i nie wiem jaki zamęt w głowie trzeba mieć, żeby coś takiego w ogóle do głowy mogło przyjść:) No tak bo napisanie o kimś wprost, że jest kretynem czy inna ciotą wiąże sie z tym, ze zaraz znajdzie się kilkunastu obrońców uciśnionych, którzy to Tobie chcą udowodnić za wszelką cenę jakim to jesteś idiotą i ćwierćinteligentem, a na Twoje nieszczęście nie przebieraj w słowach i użyj kilku przekleńst, to już w ogóle jesteś napiętnowany

ocenił(a) serial na 7
iika

Wreszcie ktoś ogarnięty, przywracasz wiarę w ludzi :) Oczywiście nie musi on być wierzący, może być jedynie chorobliwie nadwrażliwy, ale jak jest to ciekawe że nie widzi tej patologii w bogu w którego wierzy i którego ta mitologia przedstawia jako nieczułego, podłego, ortodyksyjnego psychopatę który traktuje ludzi jak doświadczalne szczury... ale debilizmy religii to temat rzeka. Większość swoją bezrefleksyjność maskuje swoim rzekomo wspaniałym wychowaniem i jakimiś schematycznymi pustymi sloganami, nazywaj rzeczy po imieniu to cię jeszcze w psychiatryku zamkną. W przyszłości za próbę samodzielnego myślenia człowiek będzie rażony prądem przez chip zamontowany w mózgu :) Podążaj za wmuszonymi w ciebie schematami i żyj w obłudzie, albo się użeraj ze wściekłą nietolerancją tych wielce tolerancyjnych uosobień moralności

kryszti

Dzięki:D Dokładnie temat rzeka, poza tym to raczej nie miejsce na takie rozważania, tylko czekać aż jakieś oszołomy podchwycą temat rzucą się na nas z pazurami :D Bo to przecież niedorzeczne takie rzeczy wypisywać i mówić coś dosadnie, tak jak jest bez zbędnego pier*olenia.

ocenił(a) serial na 7
iika

Oj tam można sobie pisać co się chce to tylko zj*bane forum, dziwi mnie jak ktoś może je traktować poważnie. W sumie ja to nic nie mam do tego jak idioci mnie atakują w internecie, chyba każdy lubi pogadać z kimś głupszym od siebie i podnieść swoją wartość a poza tym dyskusja z osobą która się z nami nie zgadza stymuluje mózg. Pozdro wariatko :D

ocenił(a) serial na 9

Nie podoba się gatunek nie oglądaj, proste. Każdy ma inną psyche i każdemu co innego się podoba. :P

ocenił(a) serial na 7
Rozalia12

Proste że proste Mógłbym pisać tematy o identycznych słowach jak ten typ pod komediami romantycznymi ale po co? Każdy ma inną psychę ale tamten typ ten ciota, miło jak taki nic nie znaczący frustrat jak ja może się podbudować :)

ocenił(a) serial na 10

Dziwi mnie fakt iz mimo , ze nie podoba ci sie ten serial obejrzałeś 3 sezony , rozumiem jeden i dac sobie spokój ale 3 to przesada , jestes masochista czy co ;/