Ja nad ranem oglądałam jak tylko wstawili po premierze ze Stanów, więc nie wiem jak to się w nocy ogląda:D
jak możn aoglądać horrory rano ? Nie możesz już poczekać i wieczorkiem sobie go zmłucic ? Tracisz tyle pozytywnych emocji i klimatu ,że ......
p.s postaraj się następnym razem
pzdr
To było w październiku:)
Teraz oglądam na Foxie już normalnie:) Ale nie jestem jedyna, która tak oglądała. Choć np. prezenterka która robiła wywiad z Petersem (po 8 odcinku), powiedziała że oglądała jego serial rano bo za bardzo przeżywała. Nagrywała wieczorem i rano dopiero mogła zobaczyć.
A ja się po prostu doczekać nie mogłam co dalej:)
Ja jak tylko zobaczyłam ten serial w sieci to wiedziałam że sobie kupię:) Teraz tylko czekam na premierę DVD, mam nadzieje że ukaże się ten serial.
PS to nie jest horror...nazwa jest wyjaśniona w pilocie jak Tate opowiada co myśli o świecie "It's a damn horror show" Ten serial jest o ludzkich uczuciach a w szczególności tych złych, które dom jeszcze bardziej podkreśla. To raczej psychologiczne show, wiec nie widzę nic złego w tym że oglądałam to rano
Ja oglądam horrory tylko w dzień, jestem strasznym tchórzem, w ogóle, po takich filmach mam schizy przez następny miesiąc, gdybym ogladała w nocy, chyba zesikałabym się ze strachu. :o!
Muszę się kiedyś załapać na Fox, kiedy to leci. Ja już piąty raz będę oglądać. A ha i kiedy premiera na DVD?
Nie wiem, ja przegapiłam premierę, bo za późno dowiedziałam się, że FOX go puszcza, więc jak natknęłam się przedwczoraj w gazecie, że puszczają powtórki i to codziennie o tej samej godzinie co mi bardzo odpowiada, bo nie lubię czekać tydzień na kolejny odcinek i tak w kółko, to się ucieszyłam :) Ale dzisiaj jest dopiero drugi odcinek, więc za wiele nie opuściłaś z mamą, zawsze możesz jej opowiedzieć co było w pilocie... w każdym razem ja na pewno rodzicom go nie puszczę :)
Nie czujesz się głupio ogladając z rodzicami sceny w kontekście erotycznym? :O
1 odcinek ma coś z horroru, ale później jest tylko gorzej i gorzej. Ogólnie z każdym odcinkiem serial jest coraz nudniejszy i głupszy.
Obejrzałem cały 1 sezon niezbyt mnie interesuję co się dalej stanie.
To nie za fajnie, bo mi się już pierwszy odcinek wydawał słaby.. Ale może przez to że oglądałem go po przejściu drugiego aktu w Alan Wake ;) Tak czy inaczej, możesz mieć racje, bo podobnie wątek rozwijał się w Walking Dead, niby na początku dreszczyk, akcja, później już tylko głupota i nudne dramatyczne sceny. Reżyser sam nie wie czy kręci horror czy melodramat.
Oglądałem pierwsze 2 odcinki tego serialu i powiem szczerze, że nie przekonał mnie do dalszego oglądania. Miałem zamiar ponownie oglądać ten serial, ale skoro każdy następny odcinek wydaje się gorszy to chyba zrezygnuje.
Co do The Walking Dead - polecam wszystkim ten serial.
Mnie pierwszy odcinek nie zachwycił,ale jedna osoba poleciła mi oglądać dalej i się wciągnęłam.Nie jest to żadne arcydzieło,ale można spokojnie obejrzeć wieczorem.
The Walking Dead jeszcze nie widziałam,po AHS obejrzę.Mam nadzieję,że będzie lepszy niż ten serial.
Ja wczoraj w nocy zaczęłam Walkind Dead, bo wszyscy o tym mówią, z ciekawości, i w jedną noc obejrzałam 1 sezon. :D
Ja oglądałam pilota, bo też nasłuchałam się peanów na część Walking Dead, ale...
No niby całkiem ciekawy, ale nie wciągnął mnie na tyle, żeby mi się chciało sięgnąć po 2 odcinek;)
Bosz, starzeję się chyba;)
Mnie z kolei drugi sezon już tak nie ciekawi jak pierwszy. Obejrzę jak będę miała czas. =]
Ja skończyłam właśnie oglądać pilot, jest prawie 4 w nocy i boję się zamknąć komputer, żeby w pokoju nie zrobiło się kompletnie ciemno. Jedyne co mi się nie podobało to ten potwór w wątku Tate'a i sprzątaczka. Za bardzo zalatują fantastyką jak dla mnie. Ale mimo to... jutro obejrzę kolejny odcinek nieco wcześniej.
Przyznaję, że miałam kilka razy chęć wyłączenia odtwarzacza. Mam nadzieję, że kolejne odcinki będą tak samo dobre. Kocham Violet za jej styl bycia i Tate'a za makijaż w stylu muertos oraz punkt widzenia. Nie mogłabym nie obejrzeć 2 odcinka.
Też tak mam! Gdy oglądam w nocy jakiś horror, mam obiekcje przed wyłączeniem komputera, żeby mój pokój nie ogarnęła całkowita ciemność. :D