7,7 91 tys. ocen
7,7 10 1 90700
6,7 21 krytyków
American Horror Story
powrót do forum serialu American Horror Story

Czy rzeczywiście serial zasługuje na tak dużą ilość nominacji do Emmy? Warto zacząć oglądać ten serial? Zapraszam do komentowania.

ocenił(a) serial na 7
Registeel

Właśnie skończyłam pierwszy sezon i mnie z nóg nie zwalił. Pierwsze parę odcinków ok, w miarę wciąga, ale potem się robi nudno. A na ostatnim odcinku wręcz ziewałam... :/ I żaden to horror. Miałam wielkie opory przed zaczęciem serialu, bo bardzo łatwo mnie przestraszyć i generalnie omijam horrory szerokim łukiem, ale ze względu na dość dużą popularność serialu dałam mu szansę i okazało się, że wcale nie jest straszny. Także jak ktoś szuka horroru to tu go nie znajdzie. Podsumowując, ja jednak wolę seriale typu Dexter czy Mentalista, ale jak ktoś lubi tematykę duchów to może mu się AHS spodoba. Mnie niestety nie wciągnęło.

ocenił(a) serial na 7
Zuzhet88

Ok, jestem już po seansie drugiego sezonu i muszę przyznać, że jest o wiele lepszy!!!! Nie ma w nim irytującej Vivien i Violet. Są za to super stworzone inne postacie. Sama historia bardzo wciąga. Zakład dla obłąkanych prowadzony przez zakonnice to zdecydowanie bardziej moje klimaty, niż nawiedzony dom.