Moim zdaniem pierwszy sezon jest o niebo lepszy od drugiego i początku trzeciego. W kolejnych wszystko jest przesadzane. W pierwszym szło gładko i z przyjemnością (no tak, mimo kilku scen) się go oglądało. Zobaczymy, może jeszcze Coven pozytywnie mnie zaskoczy.
Po obejrzeniu pierwszego sezonu i na początku drugiego stwierdziłem że najlepszy jest pierwszy, ale potem coś mnie ruszyło i teraz twierdzę że Asylum jest o niebo lepsze od pierwszego i trzeciego. Najstraszniejszy i ma też to coś co jest we wszystkich seriach. Te dziwactwa czy może coś głębszego nie wiem co to jest
Coven jest genialny. Dla mnie mistrzostwo świata. Po dwóch pierwszych odcinkach byłam zaciekawiona, ale nadal Asylum był dla mnie królem ("moja" tematyka i klimat).
Po czwartym epizodzie trzeciego sezonu jestem zachwycona. Myślę, że obsada robi bardzo, BARDZO wiele.
Jak dla mnie osobiście to druga seria była najlepsza. W pierwszym sezonie nie było odpowiedniego klimatu. Trzecia za to mam wrażenie że jest pisana dla nastolatek. Taka bajka o dziewczynkach czarownicach. W drugim było za to sporo tajemnicy oraz mroczny klimat. Dzięki czemu można to było nazwać horrorem.