PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616381}
7,7 90 tys. ocen
7,7 10 1 90363
6,6 29 krytyków
American Horror Story
powrót do forum serialu American Horror Story

Promo 11 odcinka serialu "Birth"

http://www.youtube.com/watch?v=qv57vO9Hs5w

ocenił(a) serial na 9
ewela_mal

Z tego wynika, ze pastwo Harmon beda zbyt zajeci, zeby zorientowac sie, ze ich corka jest duchem... Moge sie tylko domyslac, ze Constance juz wie o Violet...

ocenił(a) serial na 8
ewela_mal

no to chyba będziemy mieli wojnę o dzieci...

ocenił(a) serial na 9
coldgirl_eire

...ktore MUSZA urodzic sie w domu.. Ciekawe jak tatusiowie zareaguja na potomstwo... I czy latwo bedzie te dzieci przypisac Tate´owi i Ben´owi, czyje jest czyje. W ogole zastanawia mnie czy Tate w ogole jest swiadomy tego, ze bedzie ojcem i czego bedzie ojcem? Czy tak poprostu zrobil dziecko, zeby je oddac Norze?

ocenił(a) serial na 8
GosiaczekBY1986

Pewnie, że musza urodzić się w domu bo inaczej żaden z tych 'mniej żywych' mieszkańców domu nie będzie w stanie na nich położyć swoich łapsk. Myślę, że dzieci będą wyglądać całkiem normalnie (żadnych rogów ani kopyt) :) I w sumie skoro Violet nie żyje to cała rodzinka Harmonów będzie musiała zostać w tym domu. Nie wyobrażam sobie, żeby zostawili Violet samą. A skoro zostaną to bliźniaki będą po części wszystkich mieszkańców domu, tzn. pewnie wszyscy będą się nimi opiekować. Coś czuję, że przyszły odcinek nie wniesie nic nowego do fabuły bo skupi się w całości na narodzinach dzieci.

ocenił(a) serial na 9
ironia999

Heh... W sumie mogliby sie podzielic, jeden tydzien z Nora, jeden z gejami :) Zastanawia mnie fakt jak Harmonowie odniosa sie do dziecka Tate´a, w sumie sami z siebie mogliby chciec je oddac.

ocenił(a) serial na 8
GosiaczekBY1986

Nie sądzę, żeby je oddali. W końcu dziecko tylko w połowie jest Tate'a. Druga połówka należy do Viv a ta jako matka na pewno go nie odda.

ocenił(a) serial na 9
ironia999

przeciez jedno jest Bena a drugie Tate'a.

ocenił(a) serial na 8
GosiaczekBY1986

Chodziło mi o to, że dziecko Tate'a jest też dzieckiem Viv więc jako matka na pewno go nie opuści. Nic nie wspominałam o drugim dziecku.

ocenił(a) serial na 9
ironia999

Ale ona sama ma mieszane uczucia wobec niego, po rozmowie z kobieta, ktora robila usg itp... Wprawdzie po poronirniu pewnie bardzo pragnie dziecka, ale takiego z gwaltu... W dodatku jesli doktorek sobie przypomni kim jest Rubber Man to nie wiem czy ona bedzie w stanie na to dziecko patrzec. Ale... roznie moze byc

ocenił(a) serial na 8
GosiaczekBY1986

Constance i Hayden też chcą dzieci...
mnie z kolei zastanawia, jak te dzieci się będą rozwijać, bo kilka razy było wspomniane w serialu, że rosną nienaturalnie szybko. pamiętacie to usg, co ta babka zemdlała - nie mogła uwierzyć, że ciąża ma tylko tyle tygodni, bo dzieci były większe, niż być powinny. a ostatnio Vivien też coś podobnego gadała, że rosną bardzo szybko, a ona ciągle je. może tylko do momentu narodzin tak będzie.

ocenił(a) serial na 7
GosiaczekBY1986

hahahahahaha dobry pomysł xD