PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616381}
7,7 90 tys. ocen
7,7 10 1 90363
6,6 29 krytyków
American Horror Story
powrót do forum serialu American Horror Story

Pierwszy odcinek

ocenił(a) serial na 7

Obejrzałem pierwszy odcinek. Zapowiada się nieźle, ale jedna rzecz mi się nie podoba. Nie ma zwolnień akcji nadających klimat horrorom - tak jakby reżyser chciał wcisnąć jak najwięcej wątków. Dalej jest tak samo?

ocenił(a) serial na 4
piotrowy

z każdym kolejnym odcinkiem coraz nudniej :)

piotrowy

Jestem w tej samej sytuacji jak Ty 1 września i mam to samo spostrzeżenie. Montaż jest chaotyczny i skrótowy dając efekt jednego uderzenia po drugim. Mimo iż jest dość zręczny jest to nieco denerwujące. Jestem ciekaw czy oglądałeś dalej i jeśli tak, to czy dalej to wygładzili? Warto poświęcić czas Twoim zdaniem?

ocenił(a) serial na 7
schmidt969

Oglądam nadal (jestem chyba na 10 odcinku). Akcja trochę zwalania, są też niezłe momenty, ogólnie im dalej tym ciekawiej (był nawet taki jeden moment, że zupełnie oniemiałem).
Ale nie mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że polecam. Dla mnie na razie całość na 6-7/10 w skali Filmweba.

ocenił(a) serial na 10
piotrowy

To nie jest tak na prawdę horror.W tym serialu liczy się historia a nie straszenie. Sama na początku byłam trochę zawiedziona że to nie horror, ale się wciągnęłam ( Tade mnie zatrzymał ) i obejrzałam cały. A naprawdę warto :)

ocenił(a) serial na 7
najiki

Teraz już zobaczyłem do końca. I po obejrzeniu ostatniego odcinka stwierdzam, że warto.