PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616381}
7,7 90 tys. ocen
7,7 10 1 90371
6,6 29 krytyków
American Horror Story
powrót do forum serialu American Horror Story

Właśnie zobaczyłem plakat 2 sezonu i jescze bardziej nie mogę się doczekać!
http://www.google.pl/imgres?
q=american+horror+story+season+2&um=1&hl=pl&sa=N&biw=1280&bih=709&tbm=isch&
tbnid=p1ECPMMu8D6XfM:&imgrefurl=http://fiz-x.com/american-horror-story-season-2-
2/&docid=41c-EgW-F-rOEM&imgurl=http://fiz-x.com/wp-content/uploads/2012/06/Ameri can-
Horror-Story-S2.jpg&w=500&h=600&ei=NWXrT-
eMDYzAswa2w824BQ&zoom=1&iact=hc&vpx=185&vpy=132&dur=874&hovh=246&hovw=20
5&tx=119&ty=114&sig=109599363402536877525&page=1&tbnh=152&tbnw=135&start=0
&ndsp=16&ved=1t:429,r:0,s:0,i:71

użytkownik usunięty
MyOwnScream

nieco przerażający, ale miałam nadzieję, że taki właśnie będzie; podoba mi się :) ja też nie mogę się doczekać drugiego sezonu :D

ocenił(a) serial na 7
MyOwnScream

dłuższego linku nie było? :D
a co do okładki, serio? wygląda mi to na fanmade plakat zrobiony przez użytkowników tumblr. niski budżet?

ocenił(a) serial na 10
lovehiminstead

możliwe, że tak chociaż taki plakat mógłby być zwłąszcza, że 2 sezon będzie dział się w szpitalu .

ocenił(a) serial na 7
MyOwnScream

zdjęcie kojarzy mi się z tymi ambitnymi doktorkami, którzy przeprowadzali operacje na żywych i przytomnych pacjentach, by zgłębiać tajniki medycyny - tutaj nie mam nic do zarzucenia.
ale co do krwawej plamy w lewym rogu i tego 'efektu 3D' z niebieskim i czerwonym cieniem... nawet ja mogłabym coś takiego zrobić, a ze mnie żaden grafik.

ocenił(a) serial na 10
lovehiminstead

no to w takim razie musimy poczekać jeszcze z miesiąc na oryginalny plakat

ocenił(a) serial na 8
MyOwnScream

zgadzam się z lovehiminstead... plakat mnie nie zachwycił. nie, w ogóle mi się nie podoba. :(
a co do czyjejś wypowiedzi powyżej - jak to ma się dziać w szpitalu?:ooooo

ocenił(a) serial na 10
nicsienieliczy

2 sezon będzie miał całkiem nową fabułę. Będzie dział się w latach 60. w szpitalu dla umysłowo chorych przestępców. Jessica Lange zagra zakonnicę, która jest również właścicielką zakładu. Na pewno nie zagrają już Dylan MacDremott i Connie Britton.

ocenił(a) serial na 8
MyOwnScream

o trololo. pierwsze co pomyślałam to "szpital dla umysłowo chorych przestępców - banał". chociaż z drugiej strony rodzina wprowadza się do nawiedzonego domu też brzmiała banalnie. i to jest fajne - z czegoś tak oczywistego zrobili świetny serial.

ocenił(a) serial na 10
nicsienieliczy

uważam, że najlepsze w tym serialu jest gra Jessci Lange. Jest zjawiskowa i przerażająca. Mam nadzieję, że w drugim sezonie też taka będzie.

ocenił(a) serial na 8
MyOwnScream

strasznie kręcą mnie paranormal romance więc oczywiste że moim ulubionym wątkiem był Tate i Violet:3 Cieszę się że Evan Peters też będzie grał w 2 sezonie. chociaż Jessici nie może zabraknąć. Wydaje mi się,że bez niej AHS był by trochę... pusty

nicsienieliczy

Muszę przyznać, że mam to samo. Po prostu dostałam bzika na ich punkcie. Szkoda, że dalej nie pociągną ich wątku w 2 sezonie.