PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616381}
7,7 90 tys. ocen
7,7 10 1 90375
6,6 29 krytyków
American Horror Story
powrót do forum serialu American Horror Story

Z tego co widac po pierwszym odcinku 2 sezonu to serial bedzie naciągany do granic możliwosci. Nie podoba mi sie , koncze ogladanie na 1szym sezonie.. Do tego znowu musi byc coś o homoseksualistach, ale co sie dziwic skoro jednym z producentów jest pedał.

Adrianes875

W imieniu wszystkich użytkowników serdecznie dziękuję za podzielenie się z nami tą niezwykle ważną informacją. Miłego dnia!

joker718

Super ;) Właśnie poznałem osobę, która reprezentuję wszystkich użytkowników Filmwebu. Dzięki za życzenia, miłego wieczoru ;)

ocenił(a) serial na 9
joker718

Dzięki, że się za mnie wypowiedziałeś ;d Chciałam napisać mniej więcej to samo ;d

ocenił(a) serial na 8
Adrianes875

Muszę się zgodzić. Natłok wątków, w większości naciąganych, oklepanych do bólu, raczej słabe dialogi i tanie chwyty fabularne nie zwiastują niczego dobrego. Nachalne, przesadzone epatowanie przemocą, brutalnością i seksualnością wbija ostateczny gwóźdź do trumny sezonu drugiego. Nie zamierzam oglądać kolejnych odcinków (zaznaczę, że z całym sezonem pierwszym się zapoznałem - i jako całokształt oceniam go całkiem nieźle).

jojok21

Zgadzam się. Ja się zachwyciłam 1 sezonem. Drugi nie jest dla mnie.