Po raz kolejny wnioskuję o rozdzielenie na filmwebie seriali "American Horror Story" i "American Horror Story: Asylum", podobnie jak rozdzielono poszczególne sezony Spartakusa.
Sezon pierwszy ASH zasługuje co najwyżej na ocenę 6/10. Drugi - czyste 10/10. Są to kompletnie niepowiązane ze sobą historie, nie widze powodów, dla których miałyby współistnieć na jednej stronie.
Popieram. Z pierwszej serii widziałem jedynie kilka epizodów, druga seria wciągnęła mnie bez reszty. Zdecydowanie zasługuje na oddzielną stronę!
Popieram jak najbardziej. Spartakus jest podzielony, więc nie widzę przeszkód, by AHS miało 2 osobne profile/strony.
Akurat do mnie obydwa sezony trafiły. Ale także popieram. Spartacus z ciągłością fabuły jest rozdzielony, a tutaj mamy dwie zupełnie inne historie, gdzie sezon drugi nawet ma dodany "asylum" w tytule. Zdecydowanie do rozdzielenia!
Takie rozdzielenie moze być przydatne do ocen tych sezonów. W końcu do dwa różne seriale, dwie różne historie. A co do samej oceny to myśle odwrotnie. Pierwszy sezon 8/10 drugi 7/10.
Popieram wniosek o rozdzielenie tych dwóch sezonów i zgadzam się z Avenitr w 100%. Drugi sezon jest o niebo lepszy od pierwszego!!!
Też popieram. To jest zupełnie inna fabuła, coś innego się dzieje, trudno ocenić oba na raz.
I jestem fanką pierwszego bardziej, niż drugiego :d
Popieram, nawet próbowałam coś w tym kierunku zdziałać, ale moderatorzy filmweba jak zwykle się nie popisują.
Sezon 1 - ocena pomiedzy 7 a 8.
Sezon 2 - ocena pomiedzy 5 a 6 (zbyt chaotyczna fabula, nieharmonizujace sie ze soba watki, niespojnosc narracyjna).
P.S. a tak w ogole - podobno tworca zamierza w ktoryms sezonie wrocic do watku Harmonow. Czy taki hipotetyczny sezon AMH tez powinien miec wg Ciebie osobna zakladke, mimo, ze bedzie kontynuacja historii z pierwszego sezonu?
Zgadzam się a propos 2 sezonu. Ale w tym przypadku te sezony trzeba rozdzielić to dwa różne filmy. Inny gatunek, inny styl i ideologia.
pisałam w tej sprawie do jednego z weryfikatorów i pomyślą nad tym. jak dowiem się czegoś więcej to dam znać
A ja myślę, że coś się dzieje w tym temacie. Po kliknięciu w link "sezony" mamy tylko 1.. no i jakoś mi zniknął z listy tych, które oglądam.. Ale może to błąd jakiś, bo cały wczorajszy dzień przeróżne cuda działy się u mnie ze stroną Filmebu.
Ja mam tak samo. Tyle że aktorzy wciąż mają przypisane po dwie postacie... I oczywiście wciąż nie ma osobnej strony.
Szkoda że taki ciekawy serial składający się z dwóch całkiem odmiennych części musi kisić się na jednej stronie.
Te jełopy z filmwebu nie rozdzielą, bo zajmować to się oni potrafią, ale jedynie kasowaniem tematów, które im nie pasują. Kasę biorą, bo ich strona to top15 wszystkich polskich stron pod względem wyświetleń wiec kasy mają jak lodu z reklam, ale dla ludzi swoich, użytkowników gówno robią. Doprosić o nic się nie da...
jak może być coś ważniejszego od zmodyfikowania strony na jakimś tam portalu o filmach! nie ma nic ważniejszego na świecie!!!!1111oneone
Redakcja zgodziła się na rozdzielenie dlatego nie dodawajcie już żadnych kontrybucji z drugiego sezonu na ta stronę.
ok ;d bo dzis chcialem zobaczyc czy tez zrobili pauze do stycznia z ahs ale nie moglem znalezc drugiego sezonu na filmwebie ;p
Będzie zabawnie, jeśli po ostatnim odcinku sezonu 2 okaże się, że obie historie są ze sobą ściśle powiązane ;)
Każdy sezon wszystkich seriali zróbcie osobno. Bo czemu by nie utrudniać sobie życia. :/
W porównaniu z AHS wszystkie inne seriale mają sezony ściśle ze sobą związane, tych samych bohaterów i historie, a AHS ma co sezon innych aktorów i historie, więc to nie utrudnianie, a bardzo dobre wyjście.