PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616381}
7,7 90 tys. ocen
7,7 10 1 90375
6,6 29 krytyków
American Horror Story
powrót do forum serialu American Horror Story

ROZDZIELENIE!

ocenił(a) serial na 7

Po raz kolejny wnioskuję o rozdzielenie na filmwebie seriali "American Horror Story" i "American Horror Story: Asylum", podobnie jak rozdzielono poszczególne sezony Spartakusa.
Sezon pierwszy ASH zasługuje co najwyżej na ocenę 6/10. Drugi - czyste 10/10. Są to kompletnie niepowiązane ze sobą historie, nie widze powodów, dla których miałyby współistnieć na jednej stronie.

ocenił(a) serial na 10
avenitr

Popieram

avenitr

Popieram.
Choć co do sezonów uważam odwrotnie
1sezon 9/10
2sezon 4/10

ocenił(a) serial na 10
eowine

też wolę pierwszy

avenitr

Zgadzam się całkowicie!

avenitr

Popieram. Z pierwszej serii widziałem jedynie kilka epizodów, druga seria wciągnęła mnie bez reszty. Zdecydowanie zasługuje na oddzielną stronę!

avenitr

Popieram jak najbardziej. Spartakus jest podzielony, więc nie widzę przeszkód, by AHS miało 2 osobne profile/strony.

ocenił(a) serial na 9
barte27

popieram rownież, może jakaś informacja powinna pójśc do adminów?

barte27

Ale łosie z filmwebu mają "ważniejsze" rzeczy do roboty ...

ocenił(a) serial na 10
avenitr

Akurat do mnie obydwa sezony trafiły. Ale także popieram. Spartacus z ciągłością fabuły jest rozdzielony, a tutaj mamy dwie zupełnie inne historie, gdzie sezon drugi nawet ma dodany "asylum" w tytule. Zdecydowanie do rozdzielenia!

ocenił(a) serial na 7
avenitr

Popieram, dwie zupełnie inne historie więc zasługują na oddzielone oceny.

ocenił(a) serial na 9
avenitr

to może zamiast pisać o tym na forum napiszcie do moderatorów tego serialu?

ocenił(a) serial na 7
Daroo_3

popieram :D

ocenił(a) serial na 9
Eternal_Cowboy

popieram poparcie !

ocenił(a) serial na 7
kamfi3

Popieram poparcie mojego poparcia przez kamfi3 na rzecz poparcia Daroo_3.

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 8
avenitr

Takie rozdzielenie moze być przydatne do ocen tych sezonów. W końcu do dwa różne seriale, dwie różne historie. A co do samej oceny to myśle odwrotnie. Pierwszy sezon 8/10 drugi 7/10.

ocenił(a) serial na 8
avenitr

Popieram wniosek o rozdzielenie tych dwóch sezonów i zgadzam się z Avenitr w 100%. Drugi sezon jest o niebo lepszy od pierwszego!!!

ocenił(a) serial na 8
avenitr

Popieram, i sadze tak samo, drugi sezon jest o wiele lepszy.

ocenił(a) serial na 8
avenitr

Też popieram. To jest zupełnie inna fabuła, coś innego się dzieje, trudno ocenić oba na raz.
I jestem fanką pierwszego bardziej, niż drugiego :d

ocenił(a) serial na 8
avenitr

Popieram, nawet próbowałam coś w tym kierunku zdziałać, ale moderatorzy filmweba jak zwykle się nie popisują.

avenitr

dokładnie popieram!

ocenił(a) serial na 7
avenitr

Sezon 1 - ocena pomiedzy 7 a 8.
Sezon 2 - ocena pomiedzy 5 a 6 (zbyt chaotyczna fabula, nieharmonizujace sie ze soba watki, niespojnosc narracyjna).

ocenił(a) serial na 7
per333

P.S. a tak w ogole - podobno tworca zamierza w ktoryms sezonie wrocic do watku Harmonow. Czy taki hipotetyczny sezon AMH tez powinien miec wg Ciebie osobna zakladke, mimo, ze bedzie kontynuacja historii z pierwszego sezonu?

per333

Zgadzam się a propos 2 sezonu. Ale w tym przypadku te sezony trzeba rozdzielić to dwa różne filmy. Inny gatunek, inny styl i ideologia.

ocenił(a) serial na 5
avenitr

Absolutnie się zgadzam, pierwsza część 4-5, druga 9-10 :)

avenitr

pisałam w tej sprawie do jednego z weryfikatorów i pomyślą nad tym. jak dowiem się czegoś więcej to dam znać

ocenił(a) serial na 10
avenitr

powinni rozdzielić

avenitr

Też uważam że powinny być rozdzielone, są dwie różne fabuły dla mnie oba zasługują na 9.

ocenił(a) serial na 9
avenitr

A ja myślę, że coś się dzieje w tym temacie. Po kliknięciu w link "sezony" mamy tylko 1.. no i jakoś mi zniknął z listy tych, które oglądam.. Ale może to błąd jakiś, bo cały wczorajszy dzień przeróżne cuda działy się u mnie ze stroną Filmebu.

ocenił(a) serial na 8
LukaszP1982

Ja mam tak samo. Tyle że aktorzy wciąż mają przypisane po dwie postacie... I oczywiście wciąż nie ma osobnej strony.
Szkoda że taki ciekawy serial składający się z dwóch całkiem odmiennych części musi kisić się na jednej stronie.

avenitr

Te jełopy z filmwebu nie rozdzielą, bo zajmować to się oni potrafią, ale jedynie kasowaniem tematów, które im nie pasują. Kasę biorą, bo ich strona to top15 wszystkich polskich stron pod względem wyświetleń wiec kasy mają jak lodu z reklam, ale dla ludzi swoich, użytkowników gówno robią. Doprosić o nic się nie da...

ocenił(a) serial na 9
Faker

jak może być coś ważniejszego od zmodyfikowania strony na jakimś tam portalu o filmach! nie ma nic ważniejszego na świecie!!!!1111oneone

avenitr

Redakcja zgodziła się na rozdzielenie dlatego nie dodawajcie już żadnych kontrybucji z drugiego sezonu na ta stronę.

ocenił(a) serial na 6
katie_17

i gdzie teraz jest drugi sezon ? -.-

owsiakando

czeka w kolejce do zaakceptowania jako American Horror Story: Asylum

ocenił(a) serial na 6
katie_17

ok ;d bo dzis chcialem zobaczyc czy tez zrobili pauze do stycznia z ahs ale nie moglem znalezc drugiego sezonu na filmwebie ;p

owsiakando

2 stycznia ma byc nowy odcinek

ocenił(a) serial na 9
owsiakando

juz mozna przejsc na Asylum

ocenił(a) serial na 9
avenitr

Będzie zabawnie, jeśli po ostatnim odcinku sezonu 2 okaże się, że obie historie są ze sobą ściśle powiązane ;)

wolfcry

ciekawe jak

ocenił(a) serial na 6
buldok_

sznurkiem np

ocenił(a) serial na 9
buldok_

Nie wiem, ale widzę, że Ciebie też to nurtuje ;)

wolfcry

Tak, to prawda.

Za jakieś 8 godzin koniec świata, więc jestem trochę zdenerwowany.

ocenił(a) serial na 8
avenitr

Każdy sezon wszystkich seriali zróbcie osobno. Bo czemu by nie utrudniać sobie życia. :/

ocenił(a) serial na 10
_mag_gie_

W porównaniu z AHS wszystkie inne seriale mają sezony ściśle ze sobą związane, tych samych bohaterów i historie, a AHS ma co sezon innych aktorów i historie, więc to nie utrudnianie, a bardzo dobre wyjście.

ocenił(a) serial na 8
BeautyAndStupid

Jakoś mi się wydaje, że aktorzy są ci sami, co w poprzednim sezonie.

ocenił(a) serial na 7
_mag_gie_

Nie wszyscy ^^

ocenił(a) serial na 10
_mag_gie_

Tylko kilku. I grają zupełnie inne role.

avenitr

uff, i w końcu jest rozdzielone.
Asylum, miało bagaż poprzedniej części i nie mogłam dać więcej niż 5/10. No ale teraz już jest bez zbędnego balastu czyli 7/10 i cały czas rośnie.
Sezon 1-wszy z powrotem spadł na 2 oczka za dwa 1-wsze obejrzane odcinki (tyle wytrzymałam).