PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616381}
7,7 90 tys. ocen
7,7 10 1 90124
6,6 27 krytyków
American Horror Story
powrót do forum serialu American Horror Story

Widzę, że większość dziewczyn zachwyca się urodą Tate'a i również ja się do nich zaliczam. Pamiętam Evana Petersa z filmu Po prostu walcz i w porównaniu z Seanem Farisem, który grał tam główną rolę, nie wyglądał zbyt korzystnie. Natomiast w AHS totalna odmiana. Wyszczuplał i wygląda po prostu fenomenalnie, nie jest typowym przystojniakiem jak choćby Dylan McDermott, ale te jego blond włosy i uśmiech wystarczą (na zdjęciu które pokazała Violet Constance gdzie był z Adi i się uśmiechał po prostu miód malina, nie mogłam się napatrzeć) :)
Ale wracając do meritum zastanawia mnie jedna sprawa. Bodajże w 10 odcinku Constance, Adi, Tate i ten jeszcze wtedy niepoparzony (nie pamietam jego imienia) jedzą kolację, był 1994 r. Przypuszczam, że wtedy jeszcze każde z nich było człowiekiem (nie duchem) a Adi miała jakieś 15 czy 16 lat. Normalna akcja filmu rozgrywa się w naszych czasach a więc w 2011 r. Jakim więc cudem, skoro Adi wciąż żyła w tym 2011 roku (zmarła dopiero potrącona przez samochód) wciąż wygląda jakby miała nadal 16 lat?? Może ktoś wytłumaczyć, bo może coś przeoczyłam :)

ocenił(a) serial na 6
shina17

Nie można wymagać zbyt wiele :) Twórcy założyli pewnie, że nikt się nie będzie czepiał, że podczas 16 lat Adi nie postarzała się z wyglądu, ponieważ nie widzimy jej nawet przez 5 minut kiedy ma 16 lat. Pewnie nie chciało im się później jej postarzać za każdym razem z powodu tych kilku minut kiedy jest nastolatką.

ocenił(a) serial na 9
shina17

Wydaje mi się, że po prostu osoby z zespołem downa w wieku dorosłym wyglądają dużo młodziej :)

ocenił(a) serial na 9
Emmist

Dokładnie jak piszesz. Dodatkowo matka ciągle ubierała ją jak małą dziewczynkę, podkreślając młody wygląd.

shina17

Ona w 2011 miało kolo 35-40 lat(: