PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616381}
7,7 90 tys. ocen
7,7 10 1 90375
6,6 29 krytyków
American Horror Story
powrót do forum serialu American Horror Story

żeby obydwa sezony były zestawione jako jeden serial. Niby jak je oceniać. Mam znajomego, któremu 1 sezon nieprzypadł do gustu - wg niego ocena 5, natomiast drugi mu się podoba - na razie ocenia na 9. Jaką ma wystawić ocenę ? 7 ? Niepoważne.

ocenił(a) serial na 6
elbondo13

Pierwszy sezon to taka telenowela, tez dałam mu 5. Ten sezon dostał 7. Z jednej strony podoba mi się to, że nie ciągną poprzedniego, bo to byłoby już nieznośne a z drugiej ten sezon powinien miec oddzielna zakładkę na filmwebie.

ocenił(a) serial na 9
fantynaaa

Trochę bez sensu! Oczekiwałam kontynuacji sezonu pierwszego, bo pozostały tam niewyjaśnione wątki i nie wiedziałam, że sezon drugi będzie kompletnie inny. Wie ktoś może, czy w ewentualnych kolejnych sezonach będzie powrót do kwestii z pierwszego?

ocenił(a) serial na 9
mw13

Ehhhh już wszystko wiem, każdy sezon inny...

mw13

Niekoniecznie, kiedyś czytałam, że koło 4 sezonu twórcy mają zamiar wrócić do wątków z pierwszego. Ale to nic pewnego ;)

ocenił(a) serial na 9
elbondo13

Dokładnie. To powinny być zupełnie dwa różne seriale. Ani to nic wspólnego z pierwszym sezonem nie ma, ani postaci tych samych. Ale szczerze powiem, że mi się ten sezon bardziej podoba od pierwszego, chociaż pierwszy też wcale zły nie był. :3

ocenił(a) serial na 8
elbondo13

eee tam... pierwszy sezon był słaby, a drugi urywa dupala, a nomenklatura mnie tu najmniej obchodzi