Lubię robić klipy z serialami i anime.
Zrobiłam filmik o Violet i Tate http://www.youtube.com/watch?v=3iiWizZLqvw
może zrobie kolejne :)
fajny filmik a ja bym puściła jeszcze kwestie jak w wannie oni sa i Tate krzyczy Vailettttt uwielbiam ten fragment dodało by to tragizmu ale ogolnie ok;)
Masz talent w zakresie robienia klipow, ale dobierasz fatalna muzyke, strasznie plastikowa. W polaczeniu z serialem w sumie dobrym ta muza jest jak zgrzyt, nie pasuje po prostu. Takie dzwieki moglabys podpiac pod seriale dla dzieci, ewentualnie mlodziezowe, ale nie pod cos co trzyma niezly poziom.
to kwestia gustu :P mi się osobiście piosenka podoba
i wybrałam ją też ze względu na tekst, który przypasował historii :)
Rozumiem, sek w tym, ze tekst tez jest bardzo infantylny. Nie mozna tego samego powiedziec o fabule serialu, stad ogolna moja opinia, ze plastikowa muzyka z infantylnym tekstem nie moze tutaj pasowac.
Natomiast podtrzymuje opinie o samym montazu - masz do tego wyrazny talent. Dobrze harmonizujesz ujecia. Gdybys jeszcze wrzucala ambitniejsze i wartosciowsze kawalki byloby git, klipy stalyby sie kompletne. A nuz ktos by je wychwycil na youtubie i np. zaproponowal Ci wspolprace. Musialby jednak wiedziec, ze w temacie tzw. wrazliwosci artystycznej Twoj gust nie sprowadza sie do łzawego, malo oryginalnego i plastikowego popu.
Zaznacze, ze widzialem juz kilka Twoich klipow i wszedzie tam niestety byla podobna, bezwartosciowa muza.
wg Ciebie muza bezwartościowa - wg mnie nie :) o gustach sie nie dyskutuje
a mniej ważne jest jaką muzykę się wybierze, od tego jak z nią się montuje
na co dzień słucham przede wszystkim rocka, pop jest na drugim miejscu, ale nie Lady Gaga czy Madonna tylko coś mniej znanego i z innego 'stylu', a montuję z tym co akurat w danej chwili mi się podoba i przypasuje tekstem. W tym przypadku pasuje to, że Violet została sama, jest jej źle, umarła więc to już w ogóle nie jest wesołe, no i dom w którym jest zmuszona zostać nie jest jej przyjazny.
jeśli chodzi o tą daną piosenkę, to wg mnie jest w miare wzruszająca- wg Ciebie plastikowa, infantylna. mamy inne gusta
ale zrobiłam już drugi klip z AHS, w całkowicie innym klimacie, może ten drugi bardziej Ci się spodoba :) dzisiaj albo jutro wrzucę go na YT
Tu akurat Lady Gaga by pasowała, bo ona grała w tym serialu, co jakoś umknęło wszystkim na tym forum :) Chociaż fakt, że nie w tym sezonie.
I w obsadzie tu na filmwebie tez o niej nie ma ani słowa :D