Jestem świeżo upieczony po pierwszym odcinku z AXN .Trafiłem na niego przypadkowo , niestety z 10 minut się spóźniłem,ale to nadrobie. Czuje , że drugi sezon będzie mega zajebisty. Ten klimat szpitala psychiatrycznego i ten cały personel szpitala , który wydaje się bardziej chory niż pacjenci w nim przetrzymywani. Trochę zdziwił mnie motyw z ufokami , ale myślę , że fajnie go rozwiążą.
A wam jak podobał się pierwszy odcinek ; ) ?
Mi w sumie nie spodobali się ci sami aktorzy. Bo jak wiadomo kojarzą się z postaciami z pierwszego sezonu, ale reszta jest bardzo dobra.
Pierwszy odcinek całkiem dobry. A co do powtarzającej się obsady, to muszę powiedzieć że bardzo mi się to podoba. Pierwszy raz spotkałem się z takim zabiegiem u Kinga i od razu przypadł mi on do gustu. Nie mówiąc już o tym, że serial bez Lange, Petersa i Quinto nie byłby dla mnie tak pociągający.
Uważam ten sezon za słaby.Wszystko jest tu pomieszane i nie trzyma się kupy, do tego ci sami aktorzy którzy w 1 sezonie grali inne role.Miałem nadzieje że zostanie pociągnięty wątek z 1 sezonu z tym dzieckiem, zamiast tego scenarzyści dali nową historie która nie jest zbyt ciekawa.
Czy ciągnięcie wątku w pierwszego sezonu byłoby dobrym pomysłem ? Niech sobie przypomne....Duchy które obchodziły Wigilie, dzieciak który urodził się z gwałtu i z tego co pamiętam już zabijal ? Nawet nie chce myśleć jak by ten wątek pociągnęli : C
Mi się obsada podoba jak najbardziej.Najbardziej właśnie ta babka w roli zakonnicy.Dla mnie gra idealnie .
No i ten dziadek od eksperymentów.Świetny aktor